- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg Vinous
tag
Szia!
Előző TV-nk egy 42"-os LG volt, LG webOS-el szerelve.
Nah azután ez a Tv egy álom. Eleve az 55" az nekem egy régi vágyam volt, többet kb. nem megyek moziba.
Az ambilight, ugyan csak 2 oldalas, de olyan hangulatot varázsol a nappaliba, hogy erősen elgondolkoztam egy alap, 3 izzós HUE szett beszerzésén, hogy azzal kiegészítsem a TV-t.
Az android rendszer nagyon szép, és a webOS után villámgyors. Digi szolgáltatóval használom, így a TV műsorfüzetet tölt be és én egy külső vinyót tettem rá, arra vesz fel adásokat. Hibátlanul teszi, a felvételeket átláthatóan és szépen katalogizálja.
Az adókat szuperül lehet sorrendbe tenni, külön csatorna listákat lehet létrehozni.
A távirányító nagyon ötletes, hogy két oldalas, billentyűzettel, de kellemetlen amikor kissé oldalra döntve szeretnéd nyomkodni a normál oldalát, mert olyankor, úgy veszi, hogy átfordítottad és máshol küldi a jelet, így csak közel síkban, vízszintesen tartva lehet nyomkodni, bármelyik oldaláról is legyen szó.
A kép lélegzetelállító. 4K tartalmakat nézve gyönyörű képe van, a feketéje is egész korrekt, nyilván nem amoled, de nem is kerül annyiba.
Hibák. Sajnos vannak. Kisebb, nagyobb bug-ok előfordulnak, remélem ahogy fejlődik a TV rendszere, úgy fogják ezeket javítani.
A legnagyobb hiba, hogy a DTS hang csúszik a képhez képest, és hiába van benne a késleltetés funkció a TV-n az nem ad elég késleltetést, így a házimozin előbb jön a hang, mint a kép, de ez csak DTS-nél.
Hiba hogy TrueHD hang sávot nem kezel, kidob a menübe, ha ilyen videót indítok el.
Idegesítő hiba, hogy ha felvett tartalmat nézek és leállítom pause-al, vagy pörgetem, akkor MINDIG bekapcsolja az auto feliratot, ami olyan, mint a régi teletext, nagyon gáz. Ilyenkor gyorsmenüben kell mindig kikapcsolni.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha még valamire kíváncsi vagy, írj és válaszolok ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest