Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • access_denied

    senior tag

    válasz cigam #11949 üzenetére

    #11949 cigam

    Nem tudom mi volt benne, valami Sony volt a 100 Hz-es alany, nem jegyeztem meg róla semmit. Ennyit számítana a 800 MHz PMR?
    Ahogy írtam, nem zavar semmi, pusztán kíváncsi lettem, hogyan lehet mérni egy panel frissítését.

    #11950 lorinser

    4 részre volt osztva függőlgesen a képernyő. Az elsőben a leglassabban, az utolsóban pedig a leggyorsabban scollozódott egy szöveg. Az 50 Hz-es tv-n csak az első látszódott folyamatosnak, az eladó azt mondta, hogy ha az utolsó is az, akkor az tuti 100 Hz-es panel. Valamennyire logikusnak tűnt a teszt. A szemem érzékelése a lényeg, ha valami gyanúsat látok, láttam volna, akkor dobom a projektet.

    Az kicsit fura, hogy tv lista csak lassan görgetős, kicsit lassabb a csatorna megtalálása. Mondjuk kedvencek kezelésével ez áthidalható. A távirányítót nem lehet letenni úgy, hogy a billentyűk között ne porosodjon, mindkét oldalán vannak gombok. Háttérvilágítása nincs.

    Ambilight. SZerintem ez kicsit el van tervezve. Kitették a peremhez teljesen a ledsorokat, minek az lett az eredménye, hogy mindenfelé dobja a fényt (3 oldalas Ambilight). Kicsit durva, hogy a mennyezeten is ott a fénye úgy, hogy a tv fölött nekem van egy áthidaló szerű szekrény. Ezt meg fogom maszekolni, mert így nem szép. A TV egy állványon van (valami ilyesmin), mögötte van úgy 20 centi, de ez már sok. A falhoz közelebb vinni nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák