Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
A minap hozzám is megérkezett a 49USD-ért rendelt (kék) akciós geekbuying-os darab.
A ROM-okról annyit, én feltettem a T30-as kódszámút. Ne tegyétek, mert az a kínai belpiacra szánt készülékekhez való rom. Eleve csak kínai és angol nyelv van benne, tele van kínai appok-kal, viszont nincs benne gapps csomag, még play store sem!
A needrom-ról letölthető a T27-es kódnevű csomag, ami azonos a T06-ossal, amivel vélhetően a készüléket kapja valaki, ha Kínán kívülre rendeli. Ez 'nemzetközi' rom, igazi multilanguage, van benne pár alap google app és persze play store. Szerencsére ez a ROM (T06) előre rootolva van, azzal nem kell vesződni!
CWM-et vagy TWRP-t nem találtam még a neten, gyárilag egy 'android recovery' nevű cucc van a készüléken.
Xposed framwork-ot ne akarjatok T06-os ROM-ra rakni, bootloop lesz a vége.
Próbáltam... Úgy kellett visszagányolni a romokat...A neten keringő T06-os rom ADB-n keresztül géppel összekötve telepíthető, míg a T30-as cucc a recovery-n keresztül.
Sokat még nem volt alkalmam tesztelni a készüléket, de alapvetően nem rossz! 12-3eFt-ért szinte tökéletes. Ennyiért kb korrekt mp3 játszót nem kap az ember manapság...
Ha valamire kíváncsiak vagytok, én is igyekszem a jövőben választ adni.
A SOC valóban 8610 és nem 8210.
Üdv!
-
Rodzser Mór
senior tag
Tényleg pofás, jó minőségű anyagkból is készül. Sokkal rosszabbra voltam felkészülve. Mondhatnám, hogy profi a kidolgozás. De azért nem mondom, mert egy picit nyöszörög a hátlap, gondolom, hogy az illesztés miatt, de engem nem zavar.
Gyárilag van rajta ideiglenes fólia. Sajnos nekem már lejött a sarkánál kicsit, mert ott van a fólia füle, beleakadt a zsebembe.Az oldalsó gombok kézre esnek. Amíg nem volt a kezemben, addig azt gondolam, hogy zavarni fog a főkapcsoló gomb a hangerőszabályozó gombja alatt. De most már örülök hogy ott van, hiszen azzal keltem életre az alvó képernyőt.
A mikroUSB csatlakozó kicsit szorul. A töltőhöz adtak EU adaptert, mondjuk jeleztem is a webshopnak.Én ezt a fenti geekbuying-os linken lévőt vettem meg, gray-nek, azaz szürkének van írva. De ez egészen sötét szürke. Az 1. hsz.-ben lévő kép az valami világos szürke. Meg van kék hátlappal is.
Kb 2 hete volt 50 USD-ra akciózva ugyanez a telefon. De ezért a pénzért is bőven megéri.Nem tudom, hogy kinek mi a normál használat. 1 SIM van most benne, ez hálózaton van (csak a teszt miatt), Wifi bekapcsolva, kb 10 percet interneteztem vele, így 24 óra alatt 18%-ot merült. Ennek a chipnek 300MHz a legkisebb frekvenciája. Ez alacsonyabb az MTK-val összehasonlítva, ha jól emlékszem. Még igazán nem tudtam letesztelni a telefont, de ha nyüstölöm pl GPS-szel, akkor merül meredeken.
2 normál SIM megy bele és 1 mikroSD kártya.
Geekbuyingtól rootolva érkezett. Kínai aplikáció nem volt rajta. Más webshopoknál néztem, nem mindegyiknél van rootolva.
Kijelzője szép, ha kb szemből nézi az ember, Sajnos nem IPS, pedig azt írták róla a webshopban. Tehát nincs meg a 178°-os betekintési szög, felülről nézve lassan átfordul. Oldalról nézve halványodik. Alulról nézve a a kettő között.
Kinti napsütéses világosban viszont teljes fényerőn is alig látható. De úgy tudom, ez más érintőkijelzős okostelfonoknál is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged