Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez az első androidos kütyüm, így nem tudom megmondani, hogy milyen. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy gyári.
De ha megmondod, hogyan derítsem ki, pl egy azonosítóból kiderül, akkor beírom ide.Oké, beírom abba a toikba is. Hátha gyünnek a népek!

Képeket próbából lőttem párat, de elég rossz fényviszonyok miatt. Majd még persze kipróbálom. Az előlapi 0,3 Mpx, a főkamera 2 Mpx. Tehát nem egy fényképezőgép. Videót viszont 720p-ben rögzít 30fps-sel. Ez jónak hangzik, de még ezt nem próbáltam.
A wifi gyengébben veszi jelet ha már messzebb van a routertől, legalábbis a vonásokból kevesebbet mutat, mint a netbookom (ettől még lehet akár ugyanolyan jó) A lakáson belül falakkal tarkítva nincs gond a routertől 9 méterre. Ott 2 vonás van a 4-ből.
A GPS elég jó, tettem fel pár navigációt, tracker programot. A Be-on-road tünik eddig a befutónak pontosság miatt. Bár ezeket sem nyaggattam túl sokat, hogy kiderüljön. Viszont a GPS eléggé meríti az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De ha megmondod, hogyan derítsem ki, pl egy azonosítóból kiderül, akkor beírom ide.