Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Marketing ökörség a 3. évezredet emlegetni egyátalán szvsz. Legalábbis még ezer évig az. Utánna vissza tekintve majd lehet róla nyilatkozni így összefoglalóan.
De autóknál, vagy számítógépeknél még a 2. évezredet sem lehet emlegetni, mert alig pár évtized az, amelyben rendelkezésre áltak ilyenek, és az alatt meg olyan változáson mentek keresztül, amelyhez képest a ''3. évezredből'' eltelt pár év változásai jelentéktelenek.
Más:
Nem tom a hármas toledónak kialakításának (nem a konkrét modellnek) milyen előnyei vannak a kettessel szemben, de lefogadnám, hogy a kettes toledó vásárlóinak többségének nincs is szüksége azokra. (Ha lett volna nem Toledót vesznek!)
Tucat forma:
És az egyes Toledó egyedi a kettessel szemben? Nem értem mi egyedi van benne őszintén.
Nissanok nem egyediek? Nem ismerem annyira a nissan tipusokat, de amit láttam azok pl egyedien rondák szvsz. (Nem a sport modellekre gondolok.)
A hármas egyedi? Még a márkán belül sincs semmi egyedi vonás benne. A mostani divathoz képest pedig főleg nem. -
L3zl13
nagyúr
Szvsz baj.
Ha valaki olyat akar, vegyen Alteat.
Ha valaki klasszikus limuzint akar, akkor eddig ott volt neki a Toledo.
Most meg ilyen egyterű stíust kapsz bármit veszel.
Lehet, hogy nem akarnak versenyezni a Passattal és az Octaviaval?
Az a réteg szvsz aki eddig a Toledót vette pont a klasszikus eleganciára vágyott, nem a 3. évezredes designra. (Ami mellesleg akkora marketing ökörség, mint a ház. Kb 100 éves az autógyártás. Nehogy már ez az 5 év most mérföldkő legyen az egész évezredre, vagy akár egy évszázadra vonatkozólag...
)
Ezzel az új kialakítással szvsz ütik egymást az egyes tipusok...
Nekem Toledóból az első sem jött be. Nekem túl szögletes volt, és olyan ormótlannak tünt.
A kettes sokkal jobban bejön.
Ez viszont már izlések és pofonok kategória.
Gondolkoztam is anno hogy Toledo vagy Leon. De aztán végül inkább a sportosabb kialakítás mellett döntöttem. -
L3zl13
nagyúr

Nekem Leonom van. Szvsz abból is jobb a mostani verzió, mint a Genfben bemutatott leendő tipus...
Az új Toledót meg absz nem értem. Pont az képviselte eddig az elegánsabb vonalat. Most semmi ilyesmi nincs a palettában.
Minden új tipus tök ugyanúgy néz ki szerintem. (Altea, új Toledo, új Leon...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exkluzív órák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)