- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
fury71 #14409 üzenetére
Az marad az MSI 5770-em. Rendszernek Samu 830 128GB. Táp egyelőre marad Enermax Modu82+ 425W, ha meg nem elég cserélem nagyobbra. Akkor jónak tűnik? Tuning nem lesz a gépen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fury71 #12167 üzenetére
Az enyém kettő meg egy kicsi, de már tudja, hogy az én telefonom nem játék, mert az "apa dolgozójában" kell, meg a tabletet sem forgatjuk-pörgetjük, püföljük... Persze az ő "telefonja", az én régi ZTE-m kapja az ívet rendesen
Sajnos kicsit dobálózós korszakát éli, sokszor repkednek a medzsók, játékok, néha a telefon is. Viszont amikor játszik vele (nem rajta) vagy zenét hallgat rajta, akkor tök vigyáz rá. Mi munka volt mire megtanulta, hogy a tetején megnyomjuk a gombot, aztán belehúzzuk a piros lakatot a zöldbe...
Szerinetm sokat fejlődött a kézügyessége mire ez összejött neki.
Mindig azt szoktam mondani, hogy nem hülyék ők, csak picikék. Pontosan tudják hogy mikor mit szabad, mit nem. Csak feszegetik a határokat azért, hogy hátha..
Saját kütyü ekkora gyereknek (meg 4 évesnek is) hót hülyeség szvsz, az igazat megvallva én is csak azért adtam oda neki a ZTE-t, hogy még véletlenül se vessen szemet az S3-ra.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Balinov
titán
-
Real_Necro
veterán
válasz
fury71 #11157 üzenetére
2006-ban vettem fel hitelt, jóformán állásom sem nagyon volt, havi 100-ból kellett kijönnöm. ~17eFt-nak megfelelő devizát fizettem havonta, aztán szépen lassan emelkedni kezdett. Amikor ~2-3 éve vissza lehetett fizetni ~34eFt volt a havi befizetni való, a fizum meg kb 2/3-a a mostaninak. Ok, gyerekkel nem számolunk, de már akkor is úgy vettük fel a hitelt, hogy ha megemelkedik ne terheljen agyon. Nálunk ez volt a biztonsági tartalék. Félre rakni nem tudtunk, de volt lakás, kaja, meg ruhákra is tudtunk költeni.
Kollégám egyedüli kereső (ő nem főiskolát végzett), otthon asszony 4 gyerekkel. Megélnek. Igaz felesége "megélhetési FB-ozó", azaz havonta "nyer" tv-t, tabletet, utalványt, stb... Leleményes a magyar...
Szerk.:
M3ss:Maradjunk határokon belül és a saját országunk problémáit próbáljuk először megoldani...
Egyébként nem az írtam, hogy örüljünk, csak hogy ne sírjunk. A kettő nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz
fury71 #10949 üzenetére
DanceFluor(Tomi) láz mostanában megy.
Akkoriban Dancefloor láz volt.
De értem mire gondolsz.
(#10953) fi:zi'k: Értő kezekben minden hangszerré válik.
Régen "be voltam oltva" a metál ellen, így idősebb fejjel jöttem rá, hogy a látszólagos kakofónikus hamisságok mögött nagyon is elmélyült zenei tudás rejtőzik (persze kivételek mindig vannak
).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Politika
- LEGO klub
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- általános iskolai rendszergazda
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Asrock Gaming PC: i5-11400F // RX 6700 XT 12Gb // 32Gb Ram // 750Gb SSD
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- HyperX/SteelSeries/Razer/Corsair/Logitech Vezetékes/Vezeték Nélküli Fejhallgatók+INGYEN FOXPOST
- Logitech g920 + logitech váltó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest