Hirdetés
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spanyoll #82055 üzenetére
"Meg kéne vennem dvd-n az összes Bud Spencer filmet és mindent ami nincs meg streamingen, vagy mi? Mindezt úgy, hogy a pénzhiány űzött ide?"
Nem, amire nincs pénzed, azt nem kell megvenned. De az illegális letöltés nálam is a lopás kategóriájába esik.
Azon pedig érdemes lenne egyszer nagyon alaposan elgondolkodni, hogy azok, akik szidják a balkáni állapotok miatt az országot, vajon úgy élnek-e, ahogyan azt másoktól elvárják...
-
Freddy76
addikt
válasz
spanyoll #82055 üzenetére
Az első bekezdésedre: igen. Mondjuk én ebben mindig eléggé fafej voltam, soha nem torrenteztem, és pár alkalom után arról is leszoktam, hogy másolt játékkal játszak. Sokan nem értik, hogy miért tekintek egy film illegális letöltésére úgy, mint egy bolti lopásra. Én pedig azt nem értem, hogyan lehet egy film illegális letöltését nem úgy megítélni erkölcsileg, mint egy bolti lopást (azért erkölcsileg, mert jogilag pont úgy kell megítélni...). Ha úgy gondolkozol, hogy nincs pénzed megvenni a filmet jogtisztán, ezért letöltöd a torrentről, az mennyiben más, mintha innál egy 24 éves prémium whisky-t, de nincs rá pénzed, úgyhogy bemész egy boltba, és ellopod?
Econ pedig talán arra utalt, hogy elmentél Németországba, mert ott jobb, és rögtön azon problémázol, hogy ott problémás a torrentezés. Ez nekem is kissé ellentmondásos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- Exkluzív órák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Iphone 15 pro 128gb,karcmentes,full tartozék,3 év garis,plussz tartozékokkal
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10 FE, S10 FE+, S9 FE, S9, S9+, S9 Ultra ,S10+ , Tab S10 Ultra
- PNY GeForce RTX 4070 12GB VERTO Dual Fan videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- 10/25G hálókártyák, DAC kábelek, SFP+ modulok, optikai kábelek, Fibre Channel kártyák
- Gamer PC 11600kg/16gb ram/6gb vga/stb stb
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest