Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Novics #82062 üzenetére

    "Spoti van mellé, azt toljuk, mert egyrészt áltagjúzernek ez jön először szembe,"

    Igen, a legtöbben azt ismerik, az a kézenfekvő. De azért a Te szetteddel valószínűleg már hallhatóan jobban szól a Tidal.

    Az Apple cuccai régóta le vannak maradva néhány évvel a sokaknak fontos BT terén, bizonyos nagy felbontású formátumokat egyáltalán nem kezelnek, több terméküket pedig csak akkor érdemes megvenni, ha almás rendszeren belül maradsz. Az Apple Music is elég gyenge lett, a zenék kezelhetősége szintén.

    Az aktív hangfalak amúgy egész jók tudnak lenni, a hálózati lejátszók (akár integrált erősítővel) szintén. Amúgy a kisebb hangfal bizonyos dolgokban simán verheti a nagyobb/drágább modelleket, a hangok lecsengése például sokkal gyorsabb és pontosabb lehet. Hasonló példát nyújthatnak a fejhallgatók, ahhoz, hogy egy Sony WH-1000XM4 vagy egy Apple AirPods Max kitűnő hangzását egy Hifi-szettől megkaphasd, elég mélyen zsebbe kell nyúlni. Ezek a fejhallgatók már tényleg nagyon jól szólnak, a (monoton) zajszűrésük pedig brutális. Én például sokat repülök, a Sony szinte olyan, mint egy süketszoba.

    #82063 Jahno

    Nekem is így lettek, a mai napig nagy kedvenceim. :B

    Gorgo, nekem ilyen van hozzá, nem lenne ez elég?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák