Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Aubry nagy élmény volt amikor rátaláltam
Apocalyptica mellé kellett valami ellenpontnak
Annó, sok-sok éve Loreena is tetszett, ja meg Vollenweider - amit kutyus is linkelt - akkoriban rá voltam kattanva a Dead Man film zenéjére (Neil Young) elég minimál, de működik, persze a korai Oldfield albumok is szénné lettek hallgatva, és a Dead Can Dance is, akkoriban Kitaro, Vangelis, Jon Anderson és az összes hasonló zene bejött, azt hiszem azért is, mert rengeteg időnk volt "csak" zenét hallgatni.
Ha már zene, ezt ismeri valaki?Azt hiszem hasonlóan "fiatalok" vagyunk, és mióta összeköltöztem asszonnyal nálam is háttérbe került a zene, bár telente 1-1 nehéz nap után egy pohár vörösbor mellett bedobom valamelyik limcsi Diana Krallt, vagy Szalóky Ági Karády albumát. Az ilyen latinos, vagy world music-os dolgokra a Putomayo-nak van rengeteg válogatás albuma ott lehet rátalálni érdekes rétegzenékre is, ja Madredeust szereti valaki?
S-VHS-re audió anyag rögzítése egyik németektől hi-fi-t/TV-t behozó, javító, majd eladó eredetileg elektroműszerész cimbora mániája volt
és igen "Mega sound system, van akinek isten"
nomeg "Köcsög Geszti ne gyere Pécsre!!!" is megvolt
Csizmi: Ha már Windows 8 ez remélem mindenkinek megvolt?
és ez is
t_a_m_a_s: Blade topic mostanság szerintem kezd kihalni, mármint a hozzáértők már alig írnak oda, de szerencsére van droid app kibeszélő topic, majd ott fárasztom a népet
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest