Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Most sorban megnézem az egészet amiket írtál
Nagyon rég néztem Kim Ki-duk-ot, de egyik kedvencem volt anno. Ettől függetlenül nem tudnám ajánlani mindenkinek, nagyon megosztó sztem és néha elég belassult meg beteg
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring volt asszem az utolsó tőle amit láttam, nekem az is tetszett, de láttam jobbat tőle.
Ha hollywoodtól kivagy, akkor tarthatsz dán, svéd, meg angolos, brites filmnapokat is, krimikben ezek is jók, sőt sztem sorozatokban is, broen, fortitude, hinterland, top of the lake, broadchurch nekem nagyon bejöttValszeg még van 1000 más is amit nem láttam, az angolok, britek ontják magukból a krimiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest