Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
RoyalFlush #7 üzenetére
Esküszöm javítani fogom, de egyenlőre fingani nincs időm....
-
The DJ
addikt
válasz
RoyalFlush #7 üzenetére
Igen, én is pont erre figyeltem fel tegnap
t|-|om fórumtárs biztosan javítani fogja amint lesz ideje
-
RoyalFlush
őstag
főoldalon: Az utolsó 9 a(z) 284 képből
összesnél: Mind a(z) 285 képpersze engem nem zavar
-
burgatshow
veterán
A végleges link: [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
burgatshow #4 üzenetére
OK, ha van erőforrás, sávszélesség és tárhely bőven, akkor szerte is foszlottak a kételyeim
-
Pompi
nagyúr
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Nem akarok belekotyogni, de biztos, hogy kell ennek az ötletnek (PH Image) egy külön topik? Nem elég a film-barkoba topikban tesztelni? Másra is akarjátok majd használni ezt a kvázi szolgáltatást? Ha igen számoltatok a terheléssel és adatmennyiséggel amit a userek generálnak majd? Mert csak a film-barkobás képek szvsz nem foglalnak túl sok helyet, főleg ha x nap után törölve lennének - aktualitásuk már úgysem lesz. De ha globálisan akarjátok használni akkor számíthattok adatmennyiségre szerintem.
-
7
addikt
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Kéne neki egy külön server, és így talán meg lenne oldva az a probléma is, hogy sokan nem tudják megnézni a képeket, mert a sok júzer csak a kepfeltoltest/imageshacket és társait hajlandó használni.
-
burgatshow
veterán
Mivel a filmes topikban felmerült egy ilyen oldal létrehozása ezért megcsináltam.
Remélem nem gond nektek, illetve a laptulajdonosoknak.
Azonban kéne nekem pár tesztelő, akik tesztelik.
Várható fejlesztések:
[+] további kód tisztítás
[+] másolás vágólapra
[+] keresés
[+] meg ami még jön ötletbe.Ma már nem tudok vele tovább foglalkozni, párom vár rám, addig is nézegessétek.
Túl sok kép linkelésére ne használjátok, mert nem ez lesz a végleges helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest