Hirdetés
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Így van, a 21 darab 180 amit dobott elmond szinte mindent. Egy végtelenül kiélezett csatát láthattunk, aminek a végén Gary örülhetett, és látszott rajta, hogy nagyon örült is, mert a negyedik és a hatodik szettet Chizzy úgy nyerte meg, hogy Anderson max. pislogni tudott, de még azt se nagyon.
Én nagyon bírom Andersont, Wright mellett ő még a nagy kedvencem, én bírnám ha ő nyerné az idei VB-t, bár Wright sikerének még jobban örülnék. Ha nem Gerwen nyeri, én már boldog vagyok (és most elnézést a Gerwen fanoktól, ez nem a teljesítményének szól, hanem mint sportember, nekem nem jön be).
Aminek még drukkolok a mostani világbajnokságon, hogy a végén Taylor ne jelentse be, hogy visszavonul!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest