- OLED TV topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
A házban voltak az alaplapi tálcán előre becsavarozott távtartók (bolhák) ?
Biztos, hogy mindegyik felett van luk?
Kapd ki a házból, asztalra vele. Semmi más csak proci, memória, táp, VGA. Csavarhúzóval zárd rövidre a power SW-t, és figyelj arra, hogy a VGA egyenesen álljon.
Ugyanaz a hiba maradt? -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem vettem észre, hogy lett volna róla szó, de a ramok kivétele, megcserelése lehet, hogy megoldja a problémádat. Egyszer egy srácnak hasonló gondja volt DC++n, neki is azt javasoltam, hogy ramokat piszkálja meg, és miután megtette, pöccre indult a gép. Szerintem egy próbát igazán megér a dolog. -
stargazer
senior tag
uj gép? vagy csak a ház uj? próbáld meg visszatenni a régi házba és ha ott jó, akkor dobd ki az uj házad vagy add nekem. ha nem vagy tapasztalt, akkor akármi is lehet a baja. ha esetleg elmondanád hogy mit hogyan csináltál, lépésről lépésre, és hogy mik a tünetek, akkor segít neked sztem bárki, de ez a kölcsi-fejösszedugdosósdi nekem kicsit meredeken hangzik. vadidegen emberrel... ez nekem idegenül hat. nem akarlak megbántani ezzel, egyszerűen nekem ez az érzésem. ha mondjuk valami ismerős ismerősének az ismerőse vagy... én csak így biztos hogy nem segítenék egy vadidegennek. persze ez a fórum nem az érzésekről szól
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Milyen autót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore café
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest