- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz Bjørgersson #7803 üzenetére
Ezek csak egymás után dobált szavak gyakorlatilag...
Ha azt nézzük, hogy valaki rendesen beszél magyarul (legalábbis tud valamilyen szinten beszélni) akkor elég nehéz elképzelni, hogy így írjon.Persze annak sem zárható ki lehetősége, hogy magyar... Akkor viszont nagyon gáz ez a produkció...
-
Ati1979
veterán
válasz korcsillio #7773 üzenetére
Kissé elírta az elejtét, de azért látszik, hogy képben van...
-
Ati1979
veterán
válasz Mr.Csizmás #7490 üzenetére
Jajj!
-
Ati1979
veterán
válasz BomiBoogie #7032 üzenetére
Igen gondolom, de remélem túléli valahogy.
-
Ati1979
veterán
válasz BomiBoogie #7030 üzenetére
-
Ati1979
veterán
válasz ricshard444 #7022 üzenetére
Ez igaz, de én nem provokálom, (1* válaszoltam csak neki) csak olvasom a munkáját. Igen valóban csökkenti a fórum színvonalát valamelyest viszont azt ne feledjük, hogy egyedül van. Ha ignoráljátok akkor előbb utóbb úgyis megunja és átmegy máshová.
Szóval szerintem partner nélkül nem csökkenti jeletősen a szintet. Az meg, hogy néha beír valamit amin elég sokan röhögnek, az szerintem még belefér. Amit te írsz az akkor következhetne be ha ilyen ökörből lenne vagy 5-6 és telefloodolnák marhaságokkal a topicot.
(#7023) WolfheartGR
Persze, hogy röhögünk rajta. Nem értem miért baj, ha valaki szórakozik ezen.Olyanokat ír ez az ember, hogy kész...
Én és mellettem még páran viccesenek tartjuk ezt a jelenséget. Szerintem nincs ebben semmi bűn...
Főleg, hogy egyikünk sem adja alá a lovat.Egyszerűen mi poénosan találjuk ti meg nem. Nincs ezen semmi meglepő. Különbözőek vagyunk...
Ti meg máson röhögtök.[ Szerkesztve ]
-
-
Ati1979
veterán
válasz #76144018 #6997 üzenetére
Nincs ennek annyi telefonja. Csak infót gyűjt.
Szerintem egyszerűen elkezdte érdekelni ez a téma. Nagyon nem vágja, de azért érdeklődik iránta. Végül is én sajnálom egy kicsit ezt a szerencsétlen.Most képzeljétek el, idejön próbál infót gyűjteni és mindenki lehurrogja, meg kiröhögi. Meg még ki is tiltják. Ő meg nem érti miért. Szóval szar lehet neki, de azért próbálkozik...
(#6999) jegenye77
Ez már a Tompika alatti szint szerintem. -
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz jegenye77 #6991 üzenetére
Az se rossz, de én egy bohóc képére asszociáltam.
(#6992) Xero
Tényleg emellé az ember mellé le kellene ülni és el kéne neki magyarázni mindent az alapoktól.
A harvert nem fogjuk a kezünkbe, különböző cégek sorozatgyártásban készülő alakatrészeit nem lehet belerakni egymás telefonjaiba. Del-Korea nem egy sz*r ország és Samsung sem most fog csődbe menni.Kéne valaki aki elmagyarázza ezeket neki. Csak kinek van ehhez türelme. Én biztos vagyok benne, hogy nem direkt csinálja amúgy...
Kicsit olyan tragikomikus az egész itteni tevékenysége.
-
Ati1979
veterán
válasz WolfheartGR #6989 üzenetére
A szóljon már valaki neki kategória.
Én javasolnák neki egyéni rangot meg egyéni arcképet is. A PH bolodja lenne a rang, az arckép, meg valami ami hozzá igazodik.
-
Ati1979
veterán
válasz forintuser #6975 üzenetére
LOL Szeretnék én olyan csődben lenni mint, Dél-Korea meg a Samsung...
Honnan veszi ezt sok ökörséget ez az agyament bolond???
Kösz a tippet megyek is topicba nézni a produkciót.
-
Ati1979
veterán
válasz S e t h #6963 üzenetére
Szerintem ez egy teljesen szétesett ember. Összefüggéstelenül írogat össze vissza mindent. Egyszerűen kész van és fel sem fogja. Nincs rá magyarázat. Bolond. Ne keressetétek az okokat.
+ (#6964) Runo
Srácok, itt tegyetek mindent off-ba ami nem aranyköpés, mert szólni fognak...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz sztanozs #6958 üzenetére
Szerintem nem. Ez egy őrült.
Ha direkt csinálná akkor lenne benne valami logika, meg szerintem durvábban is nyomná. Viszont neki teljesen szétesett a mondanivalója és létszik, hogy nem veszi észre miért van rajta mindenki kiakadva...Vagy ha neked van igazad akkor vér profi.
-
Ati1979
veterán
Ez az ember egy gyöngyszem. Ilyen hülyét nehéz lesz másikat találni.
Mint ha nem is ezen a földön élne. Teljesen el van tájolva.(#6954) WolfheartGR
Az lesz a vége szerintem is... Vége lesz a röhögésnek. Látjátok most is nyugi van. Még 2 napig...
(#6956) WolfheartGR
+1
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Penge_4 #6949 üzenetére
Ne haragudj ez akkor is abszurdnak hangzik. Még hasonló elképzelést sem láttam, sehol leírva.
Ezek nem kézileg barkácsolt eszközök, hanem sorozatgyártásban készülnek. Ha minimálisan venné a fáradtságot ez az ember és utánaolvasna a témának egy kicsit akkor nem írna ilyen baromságokat.
Szerintem neki lenne a legjobb, ha törölnék a regjét az összes baromsággal együtt amit itt összehordott...
(biztosan ez lesz a vége amúgy) -
Ati1979
veterán
válasz forintuser #6944 üzenetére
Pontosan...
A hülye is látja, hogy nem megy bele. Mit gondolot, hogy majd valaki belebarkácsolja neki? 20-30k-ért?
Ez a józan paraszt ész teljes hiányára utal...
Ez nem IT kérdés.
-
Ati1979
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
Ati1979
veterán
válasz Mr.Csizmás #6911 üzenetére
Kész
Már hülyeségért is jár a kitiltás. Bizonyos IQ alatt nem érdemes ezen a fórumon írogatni...
Este, átnézem a topicot remélen nem moderálták még...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM