- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Aktív témák
-
Isten
tag
Köszönöm, most szomorú vagyok, de köszi!!!
-
Agyzuzo
addikt
Miért gondoltunk mi rögtön GB-ra? :D
-
Isten
tag
Mivel nekem 120-asom van, ezért abban bízok, hogyha beleteszek egy 320-as elektronikát, és elvileg minden paraméter egyezik, akkor abban reménykedek, hogy így nagyobb tárterülethez jutok, ugyanis olyan csoró vagyok, hogy csak P1-esem van, pontosabban Cyrix MII-200, de az alaplap tud fogadni Intel procit, így 2e HUF-ert kicserlem a procit, tok jo lenne, ha feltudnam nyomni a vinyot, es tudnek epiteni egy dsikless worstationt. ([L]http://www.ltsp.org[/L])
Hja, es nincs penzem fejlesztesre, ugyanis ezt a gepet is fel eve kaptam es 4 evi konyorges volt az eredmenye, szal errol ennyit, kisirletezni meg mindig jo dolog, kiveve, ha az a karomra lenne, ezert fordultam hozzatok! :) -
Isten
tag
I agree with You, but please try to answer my question! :DD
I waited the classic ProHardware answer:
Why to tune up your HDD?
De bocs, szal plíz a kérdésre szorítkozzatok, hja, és azt hogy értetted, hogy nem fog menni a cucc, ha lecserélem az elektronikát, ez bizti? Mert pont ez az a rész, ami ... szal ha ez igaz, akkor nem jön be a dolog, csinált már vki ilyet??? -
DarkLaci
csendes tag
Nem láttátok Tompót?
-
Agyzuzo
addikt
De mé' akarod lecserélni? Szeretnéd hogy ne működjön?
-
Isten
tag
Sziasztok,
adott a címben említett 120-as vinyó, és arra gondoltan, hogyha az elektronikajat lecserelem egy 320-as elektronikajara mukodni fog? A fejszaa egyel tobb, mint a tobbi nagyobb tarsae, a lemezek szama ugyanannyi, szal szerintetek mukodne a dolog?
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- UHD filmek lejátszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest