Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Kosz szepen mindenkinek, hogy megtalaltatok a topicomat. Az ekezetekert bocs de nem vagyok magyarorszagon, igy nem magyar billentyuzetet hasznalok.
Olyan forgotatcsas ize nincs a gepen, de aki ismeri az tudja.
Azt nem ertem hogy a digicamon mer irtak azt amit irtak, ok tudnak valamit amit en nem?
Egyebkent en is egybol havas dologra gondoltam, de ugy sem az igazi mer mar probaltam.
Tenyleg esetleg nincs valakinek egy magyar leiras hozza, vagy angol?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- Canon IR Advance C350 + tonerek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest