Hirdetés
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Szia!
Csak félve kérdezem, hogy mennyi volt a PenDrive az E-Bay-on, hogy megérte így postáztatni? Én 4700-ért vettem szombaton egy Kingston 8 gigásat 5 év garival.
Más!
Van az előbb említett Kingston PenDrive, amit egy MSI alaplapos gépben szépen megformáztam ahogy elő van írva NTFS-re. Elmolyolt vele vagy negyed órát, de megcsinálta. Aztán másoltam volna rá, de semmi, még a "mégse" gombra kattintva is elvolt vagy 5 percet és nem került rá semmi. Ezután csak RAW-nak látta a gép, másolni és olvasni sem lehetett, sőt formázni sem. Leállításra sem reagált, a gép meg nyögött alatta. Leállítás nélkül gépből ki, aztán újra be. Végigjátszottam az előzőeket, eredmény semmi, mert bármelyik USB-be dugtam ez lett belőle. Átmentem a másik géphez, amiben Gigabyte lap van, bedugtam, formáztam másoltam, olvastam, minden oké. Visszatettem az MSI lapba, olvassa is, de nagyon lassan. A másolást még nem próbáltam, de legalább látja a gép. Ötlet?
Vissza az egész, már nem látja. Sőt, a lemezkezelésben "üres" megnevezés van, a méretet mutatja, de még a lemezcímke sem látható. A másik gépben meg minden rendben, írja 14 MB/sec, olvassa 20 MB/sec felett.
-
demagóg
aktív tag
Igen van, egyre gyakoribb. Külföldi turistautakon (betelt a fényképezőgép kártya, gyorsan veszünk újat a sarki fűszeresnél), vagy internet áruházból lehet ezeket kedvező áron beszerezni. Magyar forgalmazóknál erről még nem hallottam. De a jelenség ismerős. A rekord ami nálam van, hogy a kínai piacon 32 megásat adtak el 8 gigásnak. A rendszer is 8-asnak látja. Amikor a címzés átfordul, íródik át a régi tartalom és megsemmisül a fájlrendszer adminisztráció is.
Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- További aktív témák...