Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobepapa
csendes tag
válasz
King Unique #3594 üzenetére
-
Tobepapa
csendes tag
válasz
A H2testw ezt mondta:
Warning: Only 59099 of 59190 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 25.0 MByte/s
Reading speed: 123 MByte/s
H2testw v1.4 -
Tobepapa
csendes tag
válasz
Kínai webshopban lett vásárolva (kínai kollegám vette és hozta, ő pl. rendszeresen arról az oldalról vásárol). ELég gyanús most már, hogy "fake", bár ahogy mondtam pár hónapig (fél évig) hibátlanul működött.Szóval gari felejtős, még ha nem hamisítvány, akkor se.
A linux-os próbára még nem volt időm, se a H2testw-re. Ez utóbbira ma otthon majd sort kerítek.
Köszi még egyszer a segítséget!
-
Tobepapa
csendes tag
válasz
King Unique #3591 üzenetére
Köszi a tippeket, de sajnos nem jött be egyik se. Kínából hoztam a pendrive-ot, nincs gari. A particionálást kipróbáltam, eredménytelen. Az asztali pc-m összes USB portját végigpróbáltam, csak az USB3-asba dugva ismeri fel (elő-és hátlapi is). Ott remekül műkődik, a javasolt particionáló programmal megvizsgáltattam, minden hibátlannak tűnik rajta. Engem is az zavar, hogy miért csak 3-asban működik, ahogy a fórumot nézegettem, inkább fodított eset szokott előfordulni. Nincs esetleg egy USB2-USB3 konvertáló kütyü?
-
Tobepapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van egy 64GB-os Adata (102Pro) pendrive-om. Kezdetben remekül működött, felismerte minden (Tv, munkahelyi-, otthoni gép). Pár hete csak az USB 3-as portba dugva ismeri fel, akkor kiválóan működik, lehet fozmázni, másolni rá. Viszont, ha nem USB 3-as portba dugom, akkor a Windows problémát észlel az eszköznél és letíltja. Tud rá valaki megoldást, hogy ismét a "régi" legyen?
Köszi,
Tobe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPad topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali médialejátszót?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest