- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz
King Unique #3707 üzenetére
Köszi, mindenképp utánanézek, hogy van-e ilyen funkció a TV-n vagy a lejátszón!
Jó, hogy említed az írást! Ami furcsa volt számomra, hogy az usb-n véletlenszerűen TV-ből felvett részeket is találtam, mikor lejátszás után csatlakoztattam a PC-hez. Ment egy műsor az egyik adón, aminek jó egy órás felvételét megtaláltam az USB-n. Ötletem sincs, ez miért lehet, és nem is igazán foglalkoztatott (gondoltam bent maradt az USB és véletlen valaki megnyomta a felvétel, vagy ilyesmi.) De nem hinném, hogy valójában ez történt volna.
Ha jól emlékszem, ilyen furcsa felvételt csak a set top box használata után véltem felfedezni, TV-nél nem (de nem merem 100%-ra állítani, mert felváltva használtuk a kettőt).
Most rendeltem egy USB-t, azzal kipróbálom, hogy csak TV-nél hogy viselkedik. Ha van leválasztás, mindenképp fogom alkalmazni. Ha nincs, akkor is megpróbálom úgy, hogy kikapcsolt állapotban húzom le.
Köszönet a tanácsokért!
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Doky586 #3705 üzenetére
Milyen TV-d van? Én még sosem találkoztam ilyen funkcióval. Megjelenik az Input opció, ott ki tudom választani, hogy HDMI, USB stb. De mikor kilépek a filmnézés után, nem látok olyan opciót, hogy leválasztás.
Gondolom, hogy én okozom a hibát - ezt beláttam, ezért fordultam Hozzátok segítségért
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a választ talpas!
PC-ről mindig szabályosan, jobb gomb, leválasztás. Nem szoktam csak úgy kihúzni. A lejátszóról és a TV-ről sok választás tudtommal nincs, egyszerűen kihúzom.
Igen, PC-n jelez hibát, de ha visszadugom a lejátszóba vagy TV-be, akkor sem működik. Tehát akkor a leválasztás lehet szerinted a ludas? Ki kellene kapcsolni minden leválasztás előtt a TV-t és a lejátszót? (Ha áram alatt vannak, akkor is számít, ha kikapcsolom?)
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne Hozzátok.
Most már sajnos sokadjára fordul elő a következő probléma. Adott egy 4 GB-os pendrive, amire filmet másolok laptopon keresztül. Majd eztán csatlakoztatom vagy közvetlen a TV-hez (nappaliban újabb TV van, itt megy így is a lejátszás), vagy pedig egy Wayteq készülékhez (konyhában csak így megy, régi a tv). Mindkettőn keresztül szuperül működött a lejátszás elég sokáig.Azonban egyszer csak az USB megadta magát, a számítógép kiírta, hogy formázni kell. Ok, nem gond, formáztam. Aztán megint működött, de többet már nem, mindig újra akarta formázni, minden csatlakoztatáskor és persze a lejátszó, ill. tv sem észlelte valós meghajtóként.
Ok, gondoltam, hogy régebbi az usb, kiszolgálta az idejét. De sajnos azóta már a második pendriveot is tönkretette valamelyik készülék. Van tippetek, mitől lehet ez, és, hogy megmenthetők-e a meghajtók? A list disk.es parancsnál cmd parancssorban látom a lemezt, ha ez számít, de clean után a lemezkezelő nem látja.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest