- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Nekem is ez jelent meg most, azaz kihúztam a settoboxból (vagy hogy írják lényegtelen) be helyeztem a laptopba, simán felismerte, át húztam a filmeket a gépre,minden ok. A Saját gépemnél viszont már formázás jött ki, meg üres pen... akkor jött a rohangálás a 2gép közt, hogy melyik ismeri fel, és formázza le, pechemre egyik sem mind üres pen-t mutatott ugyan így. Formázásnál rá kapcsoltam az eszköz alapértelmezéseinek vissza állítására, majd elindítottam a formázást, bezzeg a winf.s nem engedte leformázni, hibával kidobta, akkor ki-be húzogadtam az usb csatlakozóból a pen-t, és csodával határos módon vissza tért bele a lélek, és meg volt minden adat, és formázni is tudtam. Már kezdtem megijedni, hogy vehetek egy újat
-
Ton-ton
tag
Az MBR a MasterBootRecord rövidítése. Gyakorlatilag bootolható lett a pen. Illetve a partíciós táblád megsérült. (Ez a meghajtó elején lévő számodra láthatatlan terület, úgy működik mint a könyvtárak esetében a katalóguscédulák. Tehát innen tudja a rendszer hogy milyen fájlok vannak, és azok melyik fakkban vannak).
Nem fordulhat elő hogy túl gyorsan húztad ki a meghajtót? Amikor a Win kiírja hogy elkészült, akkor a pen még javában ír... (Bocs ha sértő a feltételezés, nem ismerlek)
Próbáld meg linux alól 0-ra írni a meghajtót, ha fontosak az adatok akkor (szintén linux alól) valami visszaállító progival menteni. -
Predator2
addikt
Nem beszéltem vele.
Írtam a corsairnek, hogy rossz holnap adom postára.
Ha végképp semmivel nem tudod megformázni és semmilyen más progi nem ad életjelet a kapacitását illetően akkor nem maradt más választásod mint a gari.
pocokxx
Ha több pendrive-al is ugyan az a hiba (előtte próbáld ki őket másik gépben is, hogy biztos jók e) ha így is ugyan az a hiba fent áll próbálj utána járni a laptop topicjában
javorszky
Látod rajta az adataidat? Formázni próbáltad? Másik gépben is ugyan ez a hiba?
-
david200000
csendes tag
Hát akkor garival vidd vissza a penyót. És kérj ujjat. Adat mentést kérj ha lehetséhes, lehet hogy te otthon nem tudsz semmit csinalni a penyódon. A szervizben sokkal jobban értenek hozzá, vagy lehet hogy ők is amatőrök mint mi mezei felhasználók
De persze nem sértésként mondom -
Marton90
csendes tag
Sziasztok vettem egy 16gb-os Kingston g3 datatravellert kibontottam rádugtam a gépre (win 7) lefagyott újraindítottam feldugtam eszközök és nyomtatóknál kiírja h datarveller stb stb de nem látom a sajátgépbe ergo nem tudom használni próbáltam formatálni mini tool-al azzal se ismeri fel a legnagyobb vicc az egészben hogy a ps3-am sőt még a tv-m is beolvassa és ott tudok rá másolgatni...
valaki tudna vmi tippet ötletet programot vagy drivert linkelni hogy működjön a kicsike
mert már az őrület kerget
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest