Üdv,
Olyan problémám akadt, hogy a Inspiron 15R N5110 típusú gépem a WiFi-t egyre gyakrabban lelövi magától, illetve a hang rosszalkodik, hogy egyszercsak úgy dönt, hogy hiába van bedugva a füles, azért is a hangszórón szólal meg, aztán 5mp múlva megint a fülesen, és így tovább.
Én arra gondoltam így első körben, hogy driver-baja lehet neki, el is kezdtem letöltögetni a drivereket innen, viszont itt némelyik alkatrészhez van vagy 5 féle driver, gondolok én például a Network, Removable Storage, és a Video gyűjtőszó alatt felsorakoztatottakra.
Igazából nem tudom, hogy melyikeket kellene letölteni, lehetséges, hogy anno mikor újrahúztam a gépet, akkor a rossz driverekkel láttam el, és most ezért rosszalkodik.
Egy kis segítséget tudna valaki adni, ha van 1 kis ideje a dologra?
Előre is köszönöm!

Amugy mi a véleményetek erröl a gépről.!

),a kérdésem az lenne ,hogy takarítás+újrapasztázni a cpu-t,stb(gondolom a gazdája nem igazán csinálta ezeket) javít -e ,esetleg van e hozzá jobb cpu hűtő,hogy ne melegedjen ennyire? Mégis csak 3-4 éves gép,gondolom a Dell is észre vette ezt a hibát,mert amúgy pofás kis gép 

aidával nézd meg milyen modul van benne és arra keress célzottan, vagy support.dell.com-on a service-tag begépelése után kidob minden drivert, ami kellhet, sőt még többet is