- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Most rendeltem egy ilyet (már van egy ilyenem, csak 8GB-os és fekete, eddig semmi gondom nem volt vele), remélem ezzel sem lesz gond.
(Amit te betettél az meg speciel ilyen "húzogatós", azoktól meg hosszú távon mindenkit intenék, előbb-utóbb elkopik a "húzohatója" és onnantól kínszenvedés bedugni rendesen.
Ilyen "extrém" modding-ok meg még csak eszembe sem jutnak, azért az életem fontosabb, mint ez a nyavalyás Pendrive
).Amúgy még garis, de németből rendeltem a Reichheit-tól (5.50 EUR volt akciósan, azért is "testszett"), szerinetetek lenne értelme "gariztatni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).