Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
A minap telepítettem újra a gépet, pendrivet be win oldalra fel, usbről telepítést kiválasztottam katt rá az oldal a többit megoldotta, sajna a telepítés valamiért usb ről nem valósult meg valami exe hibát írt ki, mindegy is, lemezről megoldottam!
Nos azóta nem látja a gépem az usb-t ha pedig látja is csak egy G kötet cím van 0mb al nem lehet formázni megnyitni semmi, próbáltam már a parancssorból listázni és formázni nem engedte...régi laptopom látja de azt írja nem lehet formázni és nem is látja rendesen a gép csak egy G kötet nevet úgyszintén, próbáltam mindegyik usb helyre dugni(fekete, piros kék) semmi nem történik! lemezkezelő is csak a nevét látja, semmi mást nem lehet particót nem lehet törölni nem lehet semmit csinálni onnan sem!
Elvileg win 10 van rajta usb telepítésről amit a win oldal töltött rá ...eddig makulátlan volt a usb-m...Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest