Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben9000
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olvasgattam a fentebb írtakat, mert hasonló a problémám, ám mégsem egészen ugyan az.
A gép amivel a probléma van
- Lenovo Y510p
- Windows 7 x64 Ultimate
- leg frissebb intel illesztőkA probléma a következő:
A gépen található 2 db USB 3.0 kimenet és 1 db USB 2.0 kimenet. Régen az USB 2.0-ás pendrive-okat mindegy volt hová csatakoztattam felismerte minden kimenet. Nagyjából egy hónapja az USB 3.0-ás kimenetek úgy döntöttek, hogy nem reagálnak semmit ha USB 2.0-ás pendrive-ok vannak rá csatlakoztatva. A pendrive-oknak semmi baja mert a 2.0-ás kimenetben és más gépeken tökéletesen működnek.Gondoltam én:
Szoftveres gond. Volt egy kis időm és újratelepítettem a Windws-t. Felraktam a legfrissebb Intel-es diver-eket. A probléma továbbra is fenn ált. Azt hittem tönkrementek a 3.0-ás kimenetek. De sikerült kipróbálnom egy USB 3.0-ás külső vincseszterrel és lássatok csodát működnek a 3.0-ás kimenetek.Szóval a probléma: a 3.0-ás kimenet nem reagál semmit a 2.0-ás pendrive-okra. Gondoltam felrakom a régi illesztőt hozzá. Ami viszont azt az üzenetet dobta, hogy "ilyen hardver nincs".
Kép az eszközkezelőmről:

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest