Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Adata 8GB AC906-8G-RBK - ezt a típust messzire el kell kerülni. Használhatatlanul lassú, nem is értem hogy képesek ilyet egyáltalán kiadni, vagy forgalmazni... USB2.0, de ez...(3 éves Kingstonom is gyorsabb pedig csak 2GB-s..) kicserélték az előzőt mert azt hittem hibás, visszaküldtem, de úgy látszik vagy a cserepéldány is az, vagy ennyire képes.... valószinüleg az utolsó...- 1GB+ fájnál 6 percig csak "számítás" majd egyszer csak 4MB\s és majd meg-meg állva 0byte\s között ingázik... ha meg leállítom a másolást, beragad a pendrive aLemezeknél, most meg 10 percre szoftveres kékhalált is dobott a Windows...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPad topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Háztartási gépek
- VR topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs