- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Aktív témák
-
polip
addikt
szerintem elegánsabb megoldás, ha valami olyasmit kreálsz, mint az én videokari hűtőm...
ez egy northpole 1000-es a GlacialTechtől..
Ott fennvan a passziv borda a kártyán, és mellette a házhoz csavarva a hűtőventik...
itt egy kép róla: [link]
ugyanis ha rácsavarozod, akkor az rezeg a kártyán, lehet semmi baja nem lenne, de engem zavarna -
Bandus99
őstag
A VGA ra a kovetezo a javaslatom.....
Elosszor is szepen szedd le a gyari nagy bordat es pasztazd ujra, mert 80% hogy szar a gyari pasztazas es akarmit teszel ugyis fagyni fog.
Aztan masodik lepesnel veszel egy sima egyszeru ventit, es rakotozod.
Lattam mar nem egy kepet ennek megoldasara itt a PH-n is sajna linkelni nem tudok
Hulyen hangzik, de akar fogsz egy egyszeru feher cipofuzot es rakotozod a ventit ennyi
Persze nem art ha a haz szellozese meg van oldva es nem egyedul a tap az ami megprobal megbirkozni a meleg levego eltavolitasaval a hazbol
Amugy sztem nem egyszeru 9 cm es ventit beszerezni pl Zalmant errol Toness tudna meselni
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Ez a feher szinu a PCI a barna szinu az AGP tehat az emlitett SB live 5.1 neked tokeletes lehet felteve ha szukseged van az 5.1 re ha nincs akkor beerheted valami sztereoval is.
Mondjuk kivancse leszek hol kezdodik az a ft osszeg mikor megindul a csavarhuzo a haz fele
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest