Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spe88

senior tag

Üdv!

Kipróbáltam már pár progit, de amire nekem szükségem van, ami sztem nem egy bonyolult dolog azt vagy egyiksem tudja, vagy szerény képességeim vannak a program használatához. :)

A problémák:

1 - Adott egy PDF mivel ezek nem szerkezthetők elkezdtem keresni DOC-ba konvertálót. Na most ami tökéletesen működik, olyan nincs!! Vagy betűk nem látszanak ,szétesnek a képek, sorok, szóval szar az összes!

Ezért gondoltam valami PDF szerkesztőt kipróbálok, na most normálisat ebből sem találtam, még az Adobe Pro X sem képes arra amit szeretnék, vagy nekem túl bonyolult a használata egy Wordhöz viszonyítva. (Még a margót is képtelen voltam benne beállítani)

A konkrét feladat: Adott egy több oldalas szöveg, képekkel, képletekkel, görög betűkkel. A margót és a sorközöket szeretném kiszedni/csökkenteni. Miközben a szöveg szerkeszthető marad (kisebb betűtípus/sorkizárt stb.) A margót, úgyhogy az egész dokumentumra érvényes legyen (ne kelljen oldalanként, soronként...), utóbbi nyilván "kézzel"megoldós.

2 - Ha több PDF-em van egyszerre képtelen nyomtatni mindet úgyhogy egyként kezelje ezért szükségem van egy egyesítő/splittelő programra.

3 - Szintén egyszerű progi, ami tud JPG-ket PDF-be és vissza is konvertálni (tudom van online, de nem mindig van netem...)

4 - Egy egyszerű, gyors, űrlapokat kitölteni képes, nem bugos, böngészőbe beépülő PDF olvasó.

Tudom Google a barátom, higgyétek el rengeteg editort, olvasót, konvertert letöltöttem, de egyiksem ért semmit, ezért konkrét bevált progikat keresek!

Köszönöm, ha bármelyikre is tudnátok egy normális megoldást találni!

Üdv,

Spe

Új hozzászólás Aktív témák