Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Üdv!
Kipróbáltam már pár progit, de amire nekem szükségem van, ami sztem nem egy bonyolult dolog azt vagy egyiksem tudja, vagy szerény képességeim vannak a program használatához.

A problémák:
1 - Adott egy PDF mivel ezek nem szerkezthetők elkezdtem keresni DOC-ba konvertálót. Na most ami tökéletesen működik, olyan nincs!! Vagy betűk nem látszanak ,szétesnek a képek, sorok, szóval szar az összes!
Ezért gondoltam valami PDF szerkesztőt kipróbálok, na most normálisat ebből sem találtam, még az Adobe Pro X sem képes arra amit szeretnék, vagy nekem túl bonyolult a használata egy Wordhöz viszonyítva. (Még a margót is képtelen voltam benne beállítani)
A konkrét feladat: Adott egy több oldalas szöveg, képekkel, képletekkel, görög betűkkel. A margót és a sorközöket szeretném kiszedni/csökkenteni. Miközben a szöveg szerkeszthető marad (kisebb betűtípus/sorkizárt stb.) A margót, úgyhogy az egész dokumentumra érvényes legyen (ne kelljen oldalanként, soronként...), utóbbi nyilván "kézzel"megoldós.
2 - Ha több PDF-em van egyszerre képtelen nyomtatni mindet úgyhogy egyként kezelje ezért szükségem van egy egyesítő/splittelő programra.
3 - Szintén egyszerű progi, ami tud JPG-ket PDF-be és vissza is konvertálni (tudom van online, de nem mindig van netem...)
4 - Egy egyszerű, gyors, űrlapokat kitölteni képes, nem bugos, böngészőbe beépülő PDF olvasó.
Tudom Google a barátom, higgyétek el rengeteg editort, olvasót, konvertert letöltöttem, de egyiksem ért semmit, ezért konkrét bevált progikat keresek!
Köszönöm, ha bármelyikre is tudnátok egy normális megoldást találni!
Üdv,
Spe
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest