Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
A 3.-at azért írtam, mert szenyor létedre illene tudnod, hogy ilyen jellegű kérdéseknél illik megtisztelni a kérdezetteket legalább a konfig leírásával...ez mellőzhető ha az adataidnál ki van töltve a konfig...de neked ott Toshiba noti van...
sztem minden lapnál ugyanaz ahol így lehet állítani.
Szerinted...sztem meg nem...ugyanarra a funkcióra rengeteg elnevezést használnak a gyártók...ahány ház, annyi szokás...
A Sandrában meg azért nem találod, mert ezt a fajta információt (mármint az osztó értékét) általában nem a chipset-ben tárolják, hanem a CMOS-ban...akárhol...gyártóról-gyártóra, de néha még lapról-lapra is változik az extra infok tárolási strukturája a CMOS-ban...
Ahhoz hogy egy progi ezeket megtalálja, nagyon precízen be kellene azonosítania a lap típusát (de lehet hogy még a BIOS verzióját is...) és teljesen képben kellene lennie a CMOS szabványoson túli adatterületeit illetően...elég reménytelen...
Még az Everest sem mer vállalkozni erre, pedig Fiery-ben és a csapatában van spiritusz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest