- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
válasz
(Bundás) #170 üzenetére
Ahh...már itt is! A boltban is mindig mondják a srácok, hogy erősebb táp jó lenne!
Bár tény, ha új proci akkor táp is kell. Csak nem úszom meg 20k-ból!Azért vettem csak 8cm-es ventit, mert a 12-es nem fér be hátra és nem akartam az oldalát kivágni. De mint mondtam eddig nem lépte túl az üzemi 67,7C fokot. Két napja lázasodott be.
Meg próbálok még azzal javítani hogy havonta kifújom belőle a port (ingyé van a spray).Az FSP 400W PNR táp pont van a boltban raktáron, most néztem 6k alatt. Nagyon jó tippet adtál, hiszen elektronikai kütyüt ünnep előtt nem veszünk! (max ajándékba)
Akkor ez lesz, táp + hűtő a procira. És 10k alatt vagyok bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest