Aktív témák
-
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #19 üzenetére
igazad lehet, lehet h az AGP gyorsabb, de a jövő sajnos már nem ez.. én nem vagyok különösebben szakértő, csak általános ismeretekklel rendelkezem. nem szeretnék úgy járni az AGP-vel, mint a RAMBUS-aimmal, hiába gyorsabb, nem gyárt senki rá már alaplapot.. azon kívül a következő utáni videokártya vásárlást csak úgy tervezem, hogy most SLI-t veszek, később csak kell vennem egy másikat és összekötnöm. Gondolom ennek is van rengeteg hátránya, de így laikusként egészen jól hangzik...
-
kecsege666
aktív tag
P4 351 prescot, az agp kérdéssel nem értek egyett, mivel a nagyobb kártyáknál az agp egyértelműen már most gyorsabb. Magyarán jelenleg egy x800pro/xt, 6800gt esetében a busz rendszer kezd a szűk keresztmetszet lenni. Valmint ezek a kártyák kb 2 évig jók mindenre.
Amúgy a proci magában is eladó, de 30k alatt nem fogsz hozzá találni 955-ös alaplapot. a 915/925 szériát meg felejtsd el, nekem is volt mind a kettő, dettó ugyanaz mint 865/875. -
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #16 üzenetére
a proci pontosan milyen? ez már prescott magos?
-
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #16 üzenetére
Az alaplapban látom a fő problémát, pl nem tud PCI-E-t. Ha veszek másik video kártyát, nem költök már AGP-re..
-
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #14 üzenetére
köszi a segítséget, lehet igénybe is veszem. De ha már újítok, akkor egy nagyobb ugrást szeretnék és lehet kipróbálnék egy AMD-s kofigot. Ebben tudsz segíteni....?
-
kecsege666
aktív tag
Ha gondolod ebben is tudok segíteni. A dolgaidat is be tudom számolni, ha az árban megegyezünk.
Ajánlatom: Gigabyte 865pe alapalap, p4 3000 emt64+ artic cool hűtő, ram az egy nehéz kérdés, ha minőségire vágysz, van 2x512 twinmos twister cl2, vagy 2x256 kingston Hyperx. Ha jó a brand akkor abból most csak 2x256 Hynix 4,3 van.
A cuccon most is xp64 van, és tökéletesen működik.
Árak: alaplap+hűtő+proci (mindenre 1 év gari) 50k
Memória kb 9k-tól a csillagos égig. -
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #12 üzenetére
lehet egyébként egész konfigot kellene lecserélnem.. talán kár már ezt toldozgatni...
-
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #10 üzenetére
a körül az jól hangzik...
bár igaz később, ha el akarom adni nehezebb lesz.. nincs véletlenül 256-osod 2? -
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #8 üzenetére
mennyi garit vállalsz rá?
-
lucyfer
csendes tag
válasz
kecsege666 #5 üzenetére
mennyi lenne, ha beszámítod az enyémet...?
-
lucyfer
csendes tag
válasz
Printszkrín #4 üzenetére
sztem már elkelt... 5 napja nem szólt bele senki...
-
Printszkrín
senior tag
Bővebben: link
Szerinted itt mit árulnak? -
lucyfer
csendes tag
válasz
Printszkrín #2 üzenetére
aha, ezeket már néztem, de vagy régiek a topicok vagy nincs benne 1066-os..
nekem samsungom van 2*256 és még 2 ilyet szeretnék... -
Printszkrín
senior tag
Bővebben: link
Nézd meg ezeket, aztán hagyj fel minden reménnyel, vagy nyúlj mélyen a
zsebedbe. -
lucyfer
csendes tag
Keresek a címben megadott memóriát, lehetőleg jó áron... újat hiába keresem, mindenhol az ajtót mutogatják a pult mögül nevetve...
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest