Hirdetés
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Köszi a tippet!
A frissítés dolgot félre érted. A lényeg az, hogy az eredeti kamerából is 2 verzió készült, és ha épp nem a jó verziós frissítés megy fel rá, akkor az lcd kijelző nem működik, mert valami hardveres eltérés lehet közöttük.
És ha az elérhető két frissítésből egyik sem lenne jó a fake kamerához, akkor lehet nem tudnám visszaállítani a szoftverét. De még annyira nem mélyedtem bele részletesen, eléggé sokan használják, tehát valaki biztos tudna segíteni reményeim szerint! -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Banggood-ról vettem egy hamis kamerát még tavasszal, majd emailben beszéltem velük, leírták, hogy tévedésből tényleg hamisat küldtek, és visszaadnak 20$-t. (46$ a kamera, de mivel hamis kockázatos eredeti frissítéseket rátenni)
Nos belementem, de nem küldték a pénzt, majd megnyitottam paypalon az ügyet, de oda 30$-t írtam, ismét 20-at ajánlanak. Ha nem fogadom el, akkor mik a várható variációk?
Vagy utána is lehet még egyezkedni?
Azért vittem paypalra az ügyet, mert közelgett a határidő, és úgy tűnt, addig akarják húzni, míg kicsúszik. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Az a határidő, előfordul, hogy az első megadott nap előtt megjön a cucc!
Viszont van hogy kívül még rá 1 hétre. De ha akkor sem, akkor ügyet kell nyitni.
-
Hurkafej
aktív tag
Megnyitottam paypal-on az ügyet. Ilyenkor mi a teendő, ha esetleg nem válaszol az eladó, akkor mi lesz? Vagy itt is kellene több üzenetet hagyni majd?
-
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
Hogyan tudok caset nyitni a paypal-on?
Ha rámegyek az utalás részleteire, akkor alul van olyan, hogy Relutin centre, utána pedig van két opció.
Item dispute és Unauthorized transaction. Gondolom itt a felső opciót kell ugye választanom, ha átverés gyanúja miatt szeretném a pénzem visszakapni. (Az utalás óta nem kapok választ egy kérdésemre sem).
Ilyenkor ha ezeket leírom, akkor mennyi a valószínűsége, hogy visszakapom a pénzt? 110.000Ft-ról van szó. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
Balazska15
üzenetére
Igen, a bankkártyádra úgy 3 nap múlva jön meg a pénz.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Mielőtt megrendeltem, akkor beszéltem vele az ebay-en, hogy minden ugyanúgy megy ha a weboldalukon rendelem, a postázáshoz kapok követési számot, de kb 2 hét mire beszerzik a cuccot.
Azóta 4 levelet írtam a megtalálható e-mail címre, de nem írtak vissza, most kipróbáltam még, hogy az ebay rendszerén válaszolnak-e.
35 napom van az paypalnak jelezni? -
Hurkafej
aktív tag
Ha vettem valamit egy webáruházban, de nem válaszolnak, akkor mikor érdemes a paypal felé jeleznem, hogy valami nem stimmel? 20 napja fizettem ki.
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Egy weboldalról vettem valamit nagy értékben, de csak annyi áll, hogy beszerzés alatt, viszont az emailre nem válaszolnak.
Már többet is próbáltam, adok még kis időt, de ha nem válaszolnak a paypalnál reklamálnék.
Ezt, hogyan kell? Még nem csináltam ilyet. - külföldi oldalról van szó -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
A PP megvéd valamennyire csalással szemben? 100.000Ft értékben szeretnék valamit vásárolni, de nem aukciós oldalról mint az ebay, hanem csak egy sima bolt webáruházából.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest