- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Engem most 5-10 percenkent kidob. Masnak is ez van? Vagy az uj gepemmel van a gond?
-
Reinhardt
őstag
Van a Damage on full life support gem, de neha azt veszem eszre, hogy az eletem nincs fullon.
hiaba van life on hit, es hiaba iszom nem megy fel maxra.
Ilyenkor is mukodik a gem? -
Reinhardt
őstag
válasz
LittleBoss67 #16239 üzenetére
Egyelore nem vagyok olyan szinten, hogy a flaskak erdekeljenek, egyebkent nehezen erheto el.
-
Reinhardt
őstag
válasz
BoneDragon #16010 üzenetére
PC-vel par eve lvl2-ig jutottam, szoval sok osszehasonlitasi alapom nincs (max D3-mal tudom osszehasonlitani)
Xboxot viszont mar egy honapja tolom. Egesz jo konrolerrel iranyitani, hamar megszoktam, csak nehany dolog idegesit, pl.:
- Mikor szorult helyzetben kene vmit felvenni a foldrol akkor nem igazan lehet megtalalni. Gondolok itt arra, hogy delve-ben kezd radzarodni a sotetseg es mondjuk van a foldon egyetlen db targy amit felvennel, de kozben ellenfelek is vannak korulotted, akkor vhogy sosem talalja meg a targyat. Hiaba szaladgalok korbe korbe folotte. Ugyanez a kulcsokkal mikor a Temple of Atzoatl-hoz nyitnam ki a szobakat. Az egyetlen dolog ami ott esik, de nem talaja...
- Parszor elofordul az is, hogy kiteleportalok egy maprol, es veletlenul rogton vissza, mert a kapun all a jelzo.
- Vagy hatalmas harc kozben halok, ezerrel nyomogattam az elugras skillt ami nekem B-re van allitva. Halalnal meg ugye felteszi a kerdest, hogy checkpoint (A) vagy town (B), es mar nezem is a tolto kepernyot a varoshoz.
- Tiny's Speedcrafting Bench-enel 8mp alatt 3 dolgot tudtam csak a cuccra huzni, azert egerrel ez jobban ment volna.
Ezek jutottak most ugy szembe.
A liga meg kb 1 het kesessel jot xboxra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest