Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Engem inkabb az zavar, hogy (controllerel jatszom most) ha egyik palyarol atmegyek a masikra, hogy felvegyem a portal kovet, es mennek vissza, akkor neha feldobja, hogy akarok -e uj instanceot nyitni, es az hogy akarok az alap beallitas. Ha veletlenul 2x nyomtam ra a kapuara akkor a masodik mar az uj instance volt...
Ha mindig feldobna akkor nem zavarna mert figyelnek ra, de igy egy csomoszor resetelte a palyat. -
zsirfecske
addikt
nem értek egyet, playerenként amíg game-ben vagyok férjen már bele, hogy az a pályarész ahonnan jövök (azaz nyitott portál van rá) minimum legyen már tárolva míg ki nem lépek vagy új portált nem nyitok később.
Har_melin
sajnos mivel az övén csak külön vett kulcs van aktiválva, így az Ogham nem 30 dodóval és upgrade gombbal jelenik meg hanem 60$, ugyanígy a 30$ supporter is aktív (ami értelmetlen), a paladinos cucc meg szimplán béna sztem, amúgy se érdekel a cicoma.tehát szerintem marad a 10$ = 100 point vásárlás, ami most elég egy currency (60) + 1 extra premium stash tab (30) + 1 sima premium stash tab upgrade-re (10).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest