Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
Lattam multkor pedzedgetted a weapon swap dolgot ehez tennem hozza amit ma tanultam egy muksotol: az illeto arra jott ra hogy a passziv fan a 2 weapon set az 2 drb fegyvert jelent nem is kell kulonbozo legyen de lehet. Kirakja az 1es meg a 2es sethez a passiv fat( ami lehet teljesen eltero) es az autoatack gombal instantba valtogat( a ket fegyver miatt lesz neki ketto es tudja oket assignolni a [pipaval] ).
Az illeto deadeye-t tol crossbow-al es az explosive shot main fegyo es a shock buildupos secondary fegyok kozott valtogat igy. Errol az jutott eszembe mi van ha ezek a nagyfejuek ugy kepzeltek el az alap jatekmenetet hogy jatszod a main fegyo buildet es emelle kiraksz egy pajzsos full defense buildet(mar amennyire a passiv tree engedi) es ha szorul a kapca csak nyomod a raise shieldet erro a karid azonnal betolja a secondary tree buildet ami a defenziv aztan meg mesz tovabb a main builden amira a tobbi joreszt offenziv skilled van. A kulonbseg az plusz egy gomb kirakva a raise shield ahoz kepest amivel egyebkent tolod.
Lehet nyers az elkepzeles( vagy szimplan rosszul vezettem le amit az illeto csinalt) de ha igen akkor nem banom ha megpiszkalgatod az elkepzelest, nekem inkabb otleteim szoktak lenni a kivitelezest masok jobban csinaljak.
Jah elfelejtettem hogy az a lenyeg hogy nem kell semmi weapon swap gomb csak nyomod a ket eltero skillt es azonnal valt kozottuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest