Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Nehez igy tanacsot adni mert nem tudom melyik monk buildet hasznalod es milyen boonokat/afflictionoket vettel fel. Sanctumba a kulcs a sacred water gyujtogetes es a merchantnal a megfelelo boonok vasarlasa, amikor olyanokat veszel hogy a monsztak action speedjet lassitod tizen szazalekban vagy a sebzesuket csokkented 20%al, noveled hogy te mekkorat sebzel rajuk pluszban( 40%) vagy behuzod hogy a kovetkezo szoba/encounterbe szo szerint sebezhetetlen vagy akkor erthetoen trivialissa valik az egesz. Nekem 2300 honorral gyakorlatilag no hit runt csinalt az ice strike monk, ennyire nem volt konnyu egyetlen masik karival sem. EGy ket utesbol befagyott minden johetett a harang aztan joccakat.
Eleinte bosszankodtam en is ha nem sikerult a bossrun aztan megneztem mi mindent szedtem fel kozben es elkonyveltem hogy eleg jo xp farm es a currency-t is adja szepen, van aki csak emiatt farmol ott.
Better luck next time
Kifelejtettem hogy Sanctumba a monster modositok a bossokra is ervenyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH! Darts
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest