- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
VoDaFoNe :
Abszolút eggyetértek Lady B vel csak annyit tennék hozzá , hogy 1. A 3 szög még a bermudákon se szerencsés én a helyedben nem kotornék bele a a barátnőd és a srác között kialakult érzelmekbe !
2. Én most leszek 30+2 szóval tudom mit beszélek ...hehe rendszerintSZVSZ a te korodban csak úgy jönnek mennek a fiúk inkább válassz 1 singli srácot aki bejön+megbízható valamelyest abból kevesebb zür támadhat és ha lehet indiferens helyről szóval ne osztálytárs ,STB.
De ez csak az én véleményem olvasd el ennyi nem kötelező megfogadni ...az élet úgy is hoz valamit ...jót vagy rosszat majd jön magától ,a film forog tovább csak annyit tudsz változtatni ,hogy ne te legyél a negatív főhős benne .
Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest