Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Kicsit már régi a topic, de úgy gondoltam felhozom. Ugyanis azóta újból partícionáltam, ugyanezzel a verziószámú programmal. Azonban floppys módszerrel, nem pedig Windows alól. Eredmény: siker! Azóta már többször is szükség volt rá, és egy hibát sem vétett.
Szóval tanulság: ilyet sose csinálj Windows alól! Egyébként a progi teljesen jó! (:D)
(Tudom, tudom, ezt már mindenki tudja, de úgylátszik (lásd én) vannak kivételek).
U.I.:Ha olvassa ezt egy moderátor, akkor megkérhetném, hogy a topic címéből a ''help'' szóból vegyi ki azt a sok ''p''-t? Köszönöm. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #53 üzenetére
Azzal a hitingatással várjál, mert azt sehol sem írtam le, hogy mindezt nem floppyról bootolva csináltam, hanem Win alól :((( Talán már fáradt voltam, és nem akartam átállítgatni a BIOS-t, meg floppyval sz@rakodni? Nem tudom. De tapasztalat az van bőven. A legrosszabb az egészben, hogy összesen 500MB-nyi helyet mozgattam meg (ennyit szedtem le az adat part-ról, és adtam a rendszer part.-nak)! De azt is tegyük hozzá, hogy szerencsém volt, mert mi van, ha egyikbe sem lehet életet lehelni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #47 üzenetére
Ezeket már mind végigpróbáltam. A PM hibaellenőrzője nem jelez semmi hibát, az XP-s scandisc el sem indul a Norton Disc Doctor meg azt mondja, hogy nem lát ismert fájlrendszert.
Pontosabban a gond még az, hogy csak a DOS-os PM-em tudok ''működni'', mert maga a PM a D-n volt rajta, és azóta meg nem engedi felrakni magát, hibaüzenettel telepítés közben elszáll. Igaz csak PM8-at próbáltam, 7-et nem, de 8-at több helyről is töltöttem le, ugyanazzal az eredménnyel. -
Cathfaern
nagyúr
Nos a mivel lényegében semmi ötlet nem műxik, marad a végső eset: a formatálás :( Bár annyira már nem bánom. Legalább megszabadulok attól a sok felesleges ISO-tól, úgyis csak a helyet foglalták (csak még azt nem tudom, hogy fogok a ''nagyobb'' DC-s HUB-okba bemenni...).
-
Cathfaern
nagyúr
PM-es bootfloppym van, az nem gond.
Pillanatnyilag azt az utat követem, hogy van ez a getdataback nevű program. Ami nincs külön lementve, azt visszaszedem vele, (az a baj, hogy kb. 1GB szabad helyem van csak, szóval CD írás rulez :(((
Szóval ha tudtok valami azért szóljatok :P -
Cathfaern
nagyúr
Az NDD-vel kapcsolatban tévedtem, ez így nem műxik.
hungeek:
Ha lenne más vinyóm, vagy kölcsön tudnék kérni valakitől ekkorát, akkor már rég lementettem volna az egészet bootfloppya alól :(
Végülis ha jobban belegondolok, a dolgok nagy része el van mentve ilyen-olyan CD-re, kivéve kb. 12GB-nyi ISO :( Igaz ezek egy része ki van írva CD-re, de jobb lenne ha vissza tudnám szerezni...
Egy kérdés: van olyan progi, amivel a multisession-nal megírt CD-ről, ha egy előző session-ben lévő dolgokat logikailag töröltem, vissza tudja szedni az adatokat? -
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Charlie Gordon #6 üzenetére
A kérdéses partíció fájlrendszerét nem látja a lemezkezelő, és teljesen üresnek ismeri fel. (100% szabad)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Charlie Gordon #4 üzenetére
Ööö...azt hol lehet elérni? Még nem igazán vágom az XP-t :(
-
Cathfaern
nagyúr
Annyi fejlemény van, hogy azóta megnéztem bootfloppyról indítva, ez esetben eléri az XP alatt elérhetetlen particiót (a másik, mivel NTFS-es, értelemszerűen nem).
Szóval beigazolódni látszik a gyanúm, hogy az XP okoz gondot. Van valami más lehetőség azon kívűl, hogy újrarakom az oprendszert? -
Cathfaern
nagyúr
Szóval a helyzet a következő: a A partition magic 8-as verzióját használom, illetve XP prof-ot. Van egy vinyóm, ami két részre van osztva: rendszer/adat. A rendszer part. kicsi volt, ezért akartam neki több helyet adni. Lecsökkentettem az adat part. méretét, PM mindent flottul megcsinált. A fekete leves akkor jött, amikor elindúlt az XP: először nem is látta a D-t(adat part.) majd egy kis idő után látta, de azt írja ki, hogy nincs formázva. PM bootfloppyról bebootolva látszik, hogy a D ép és sértetlen, meg van minden adat. Szóval szvsz az XP szórakozik valamit.
A rendszer part NTFS, míg a másik FAT32-es fájlrendszerű.
Nagyon kérek mindekit, hogy segítsetek, mert a D-n van minden adatom, kb. 20GB van ott!!!
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest