Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Volna egy 80gigás samsung noti winyóm, ami 6partició van.
3win(root, storage, swap) 3linux(root, home, swap)
A gondom az volna, hogy PM 8.0 nem tudom meg nyitni
(int failed: error 117
partition's driver letter cannot be identified) tehát nem tudja azonoítani a particiós táblát.
Nos ettől függetlenűl, uhu telepítője látja win is jól megy semmi hibát nem találtam eddig.
De ez így nem jó, most pl akartam telepíteni másik linuxot és az is kiírja, hogy nem tudja olvasni a táblát, ugyan akkkor az fdisk látja az sda-kat. az az ötletem támadt, hogy felül kellene írni a táblát. újra létrehozni. felírom mettől meddig stb.. de ilyet még nem csináltam, ezért ha volna rá valami biztos megoldás az jobb lenne. Mert azért nem szeretnék vaktába lövöldözni.
5leteket várnék a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest