Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Computex 2025: Olcsóbb és szemrevalóbb hűtések és házak a DeepCoolnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem tudom. Getdatabacknél nem emlékszem ilyen lehetőségre. Viszont én először megpróbálnám egy másik vincsire menteni az adatokat bitről bitre, ha tényleg fontosak, mert nem tudni meddig fog működni egyáltalán a vincsi. Ezt több programmal is meg lehet tenni, ghostfélékre gondolok, aztán pedig rá lehet ereszteni a getdatabacket és társait. Az a probléma, hogy mégha létezik is ilyen program, nehéz behatárolni, hogy melyik szektorokat ugorja át, hogyha tényleg az van, hogy a hibás szektoroknál eldobja magát. A hutilt javasoltam, hogy csekkold le vele, hogy egyáltalán mit mond rá: [link]
liksoft topikja, hátha Ő okosabbat tud mondani: [link]
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Nem a gdb fagyasztja le a gépet, hanem a wincsi hardver hibája miatt áll be az egész. Meddig vártál mielőtt reseteltél? Pár percet érdemes várni, mert nem biztos, hogy meghalt, csak talán fizikailag sérült területre ért.
Ja és samsung vinyók gyári progija a hutil, azzal érdemes megnézni, de lehet, hogy már felejtős az a vinyó.
[Szerkesztve] -
gurgo
tag
Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a már említett ntfs partíción a GDB már másodszor fagyasztja ki az egyész gépet
Délelőtt is elindítottam a scannt, most délután is, mindkettő eredménye, hogy kb a felénél befagy a kép a monitoron, és a hdd led folyamatosan ég, sehogy sem tudod kihozni ebből az állapotból, csak a reset gomb segít
Egyébként soha nem fagy le a gépem, de most kétszer is megtörtént.
Ötlet? -
Rez_Grof
őstag
Jól meg keverted, hát ha már a Partition Magic se tud vele mit csinálni akkor elég nagy lehet a baj, de az error-t megnézném, hogy mit mond ra az FAQ.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest