Hirdetés
Aktív témák
-
fügike
senior tag
Hacsak nem akar más oprendszer alatt is turkálni a vinyóján!
-
fügike
senior tag
XP alatt Sajátgép jobb klikk, ''kezelés''. ''Lemezkezelés'', ott látod, hogy mi a helyzet a vinyóddal. És tudsz bármit csinálni, amit akarsz.
-
Tütüm
aktív tag
Ok,gondoltam hogy szar van a levesben,tehát megint kísértenek hogy illegális dolgokat műveljek;]De hiába,én szent vagyok...
A másik meg amin nagyot néztem hogy szarik a format c:-ra.Most atombiztos lett a rendszerem vagy én vagyok hót sötét?Ne kíméljetek!Próbáltam a 2000-es Win-t felrakni,mert az alapból formatál és partícionál,most bezzeg az se akarja. -
L3zl13
nagyúr
Ne adj isten (Ami tisztelt kollegámnak nem jutott eszébe.) megveszed a PQ magic-et... :))
-
Tütüm
aktív tag
Üdv!
A probléma hogy XP-re váltás előtt valahogy 5 gigásra lett leformatálva a 20-as vinyó és így csak ennyinek látja,a maradékot nem.Letöltöttem PartitionMagic 7 demóját,ott látszólag helyrehoztam,de amikor az applyre kattintok ugyanúgy visszaáll ahogy volt.Hogy hozhatom rendbe,már nincs ötlet.Az se baj ha az egész menne 20-asra formázva és kész,csak legyen meg!Köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest