Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
evko
aktív tag
Igen, vannak erősebb és gyengébb illatok, a Chanel gyengébb, de érződik a bőrömön este is!
Én sem érzem egy idő utn magamon, de a többiek a munkahelyen érzik...
Van egy másik parfümöm, az sokkal erősebb illat, az jobban érződik, tehát illat is illat más erősségű,de így van ez a parfümériákban is.
És amit magamra fújtam parfümériában, az is sokkal gyengébb lett órákkal később mind! Tehát én nem hiszem el, hogy odafújod reggel és ugyanaz marad este, mert kipróbáltam parfümériában, és az nem 1 kis pöttyöt fúj.
Mondtam az őszinte véleményemet: Szerintem 1 fokkal gyengébb a tartósság, ennyi. De itt többen is jónak vélik (tapasztaltak).
Egyébként most már csinálok egy tesztet, bemegyek a parfümériába, magamra abból, kijön, utána ebből magamra másik helyre, és este megszagol mind2ő, majd elválik mi lesz, de amelyiknél kipróbáltam, szinte semmi különbség.
Vettem a rendeléseket, és estig lehet még rendelni!
Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest