- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Micro Four Thirds
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
válasz
Synthwave #13 üzenetére
Millió köszönet a részletes információkért!
A Doomworld oldalról nagyon sok modot szereztem már be - mod ezesetben pályacsomag, epizód vagy total conversion -, lehet tényleg érdemes lenne regisztrálni mostmár. Ki fogom próbálni amiket ajánlottál, egyébként is nagyon durván lázba tud hozni egy atmoszférikus helyszín, amit művészi szinten építettek meg lelkes modderek, szóval igazi csemege amit felkínáltál és ismételten köszönöm szépen! -
Chp
őstag
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Alapvetően, ha nem nézem a fényekkel való kísérleteket, én is jobb szeretem a vanilla külsőt, annyi, hogy magasabb felbontáson, de mégis az említett textúra szűrés nélkül jó pixelesen, eredeti textúrákkal és játékmenetet befolyásoló módosítások nélkül, viszont mindezt magas, - 120-as - FOV beállítással, mert szeretek szélesen, sokmindent látni. A PWAD javaslatod nagyon szépen köszönöm, ha lejjebb ment a Napocska, erre mindenképpen rá fogok nézni, mert még nem láttam ezelőtt - irgum és burgum nekem, hozzá is teszem gyorsan, a DW-ön rápillantva a linkre megindult a nyálelválasztás.
-
Chp
őstag
Gyakran veszem elő a Doomot, Hereticet, Hexent és ezen engine-en futó alkotásokat, általában egy jó végigjátszás után elmúlik egy időre az inger, de tavaly október óta nem bírom letenni a Hereticet és a hozzá készült modokat. Most ott tartok, hogy külső, dinamikus fényeket befolyásoló modokat tesztelek zseblámpa funkcióval Hereticben, kontollerrel játszva 4K-s televízión, textúra szűrés nélkül, custom mapokon. Többet kár is írni.
Asszem beszippantott kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó egy két- és egy háromventilátoros modellel száll versenybe a vásárlók kegyeiért.
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest