- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
válasz Synthwave #13 üzenetére
Millió köszönet a részletes információkért!
A Doomworld oldalról nagyon sok modot szereztem már be - mod ezesetben pályacsomag, epizód vagy total conversion -, lehet tényleg érdemes lenne regisztrálni mostmár. Ki fogom próbálni amiket ajánlottál, egyébként is nagyon durván lázba tud hozni egy atmoszférikus helyszín, amit művészi szinten építettek meg lelkes modderek, szóval igazi csemege amit felkínáltál és ismételten köszönöm szépen! -
Chp
őstag
válasz Synthwave #11 üzenetére
Alapvetően, ha nem nézem a fényekkel való kísérleteket, én is jobb szeretem a vanilla külsőt, annyi, hogy magasabb felbontáson, de mégis az említett textúra szűrés nélkül jó pixelesen, eredeti textúrákkal és játékmenetet befolyásoló módosítások nélkül, viszont mindezt magas, - 120-as - FOV beállítással, mert szeretek szélesen, sokmindent látni. A PWAD javaslatod nagyon szépen köszönöm, ha lejjebb ment a Napocska, erre mindenképpen rá fogok nézni, mert még nem láttam ezelőtt - irgum és burgum nekem, hozzá is teszem gyorsan, a DW-ön rápillantva a linkre megindult a nyálelválasztás.
-
Chp
őstag
Gyakran veszem elő a Doomot, Hereticet, Hexent és ezen engine-en futó alkotásokat, általában egy jó végigjátszás után elmúlik egy időre az inger, de tavaly október óta nem bírom letenni a Hereticet és a hozzá készült modokat. Most ott tartok, hogy külső, dinamikus fényeket befolyásoló modokat tesztelek zseblámpa funkcióval Hereticben, kontollerrel játszva 4K-s televízión, textúra szűrés nélkül, custom mapokon. Többet kár is írni. Asszem beszippantott kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest