- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Nem tudom ki törölte/bannolt, de teljesen egyetértek vele.
Üzleted számára bérelj reklámfelületet a prohardveren. (Bővebben: link)
A fórum hardver/szoftver/stb. piac szekciója NEM erre a célre szolgál.
(Ez a flooddal való közvetett fenyegetőzés pedig eléggé gyerekes dolog.)
Topic zárva, a reggeli törlésig remélem átmegy az üzenet. -
dark bit
tag
Félre ne érts, semmi sértőt nem akartam mondani/írni. Nyílvánvaló, hogy olcsó húsnak híg a leve, de a legmagasabb minőségen kell, hogy szóljon mondjuk az Elipse I rear, ahhoz, hogy valaki 128-at kirakjon érte az asztalra.
A sors fintora, hogy pont egy hónapja csináltam egy homokóra alakú hangfalpárt, hehe
Őszintén kíváncsi vagyok (szakmailag is) a cuccokra, lehet valamikor majd elugrok a Visegrádi utcába nézelődni. -
TheReMiXeR
senior tag
A törlés előtt válaszoltam de talán már nem kaptad meg...
Tehát valami hasonlót még1x...
Nincs irónia!!!!!
Kis láda párti vagyok. Nekem egy Tannoy 632-es zörög 8 éve a nappalimban.
Megvettem, megszerettem, itt maradttttttt örökre... valahogy akkor megfogott, mikor mekkenitet hallgattam rajta. Most sajna egy kényszerű megoldással hallgatom, denon avr1604... és most nincs is cédépléjjerem semcsak a dj lejátszók.
Partizásra (amivel pénzeket szoktam néha néha keresni) oda kellenek a bömbölők.
2-3 féle cucclit meg nemtok rendesen fenntartani
Szal, az naon tetszett! -
Parabox
csendes tag
Ezért törölhettek?
Viccet félretéve,ezek csak minták,ajánlások,referenciahangfalak,mivel a lényeg az egyediségben van,ha te háromszögű vagy homokóra formájút szeretnél,akkor az lesz,ha olcsóbbat,jóval olcsóbbat,akkor az lesz!(persze mondjuk 3800pénzért ne várd el,hogy hanyatt dobd magad a megszólaláskor)
25ezer forintos ''tescogazdaságos'' vagy más szupermarketes akármilyen sorozatban gyártott hangfallal nem tudom és persze nem is célom felvenni a stafétát,legfeljebb a hangzást,de ahhoz bele is kell rakni valamit egy olyan dobozba,ami kinéz valahogy és ami tetszik neked is és még jól is szól(na ez az a rész,ami marhára szubjektív tud lenni,de aki nem süket,az meghallja a különbséget,nem csak az én hangfalammal,de bármelyik máshoz viszonyítva is).Mindez nehezen hozható ki 10-20 xx ezrekből még saját költségen számolva is újonnan.Alkudni persze előre kész dolog esetén lehet,hisz az akciózás az kereskedelmi világsláger!
[Szerkesztve] -
Parabox
csendes tag
Ha újfajta AUDIOVIZUÁLIS élményre vágysz és ezt az igényed már nem találod meg a kommersz termékek között,akkor keress meg minket,gyere el egy szeánszra (biztos, hogy nem vesztesz semmit vele) és mi segítünk megvalósítani egyedi elképzeléseid!
Kínálatunkban saját készítésű audiophile, hi-fi és házimozi hangfalak, szubládák is megtalálhatók a megszólalásig vezető valamennyi eszköz kíséretében (erősítők, kábelek, elektronikák, hangszórók, kivetitők stb.).
Teljesen egyedi megjelenés (melyhez Te határozod meg az alapokat), kiemelkedő hangminőség!
www.parabox.hu (bár az oldal még nem készült el teljesen,de nézz el ide is)
Valószínűleg Stimply szaladt a nagy indián törzsfőnökhöz,bár nem igazán szeretem a diktatúrát,de a kedves és feltehetőleg még értelmes is jólelkű moderátor nagyhatalmánál fogva mondja már meg,hogy melyik szabálypont alapján törölték a témát és melyik ellen vétettem!Ha szabályt szegtem,vállalom érte a konzekvenciákat,de azért ne ez a kukás stílusban nyomjátok már a klikkeket!
Bár megvan a teljes anyag mentésben,visszarakhatnám ide a szövegeket is,regisztrálhatnék még százféleképpen és 300 új témát is nyithatnék ugyanígy,de nem célom a szélmalomharc sem!
Viszont a normális, korrekt tetteket tisztelem!Talán egy moderátortól el is várható.
köszönöm
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest