- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Nem akarok okassagokat mondani. De ha az egesz palya, beleertve a texturakat is nem fer be a vidmembe, akkor ahogy maszkal az ember, egy ido utan be kell rantania a hardvernek a hianyzo reszeket. Na ilyenkor attolti a cuccot AGP buszon a rendszer. Itt szamithat igazan az AGP sebesseg, mashol nem nagyon. Ettol akadhat szerintem inkabb, nem a huzastol!!!
Az a par masodperc az, amialatt attolti a palya egy reszenek adatait, objektum modelleket, de fokent a texturakat. -
mattheus
őstag
#18 ? :F
-
launcser
senior tag
na ezek a fura dolgok..
nekem kicsit hasonló jön elő, játszok bármilyen olyan játékot ami 3D-s pl fpseket, sima ut-t tegyük fel, 40 fps alá nemmegy számláló szerint a dolog, de kb mintha 10 fps-el menne, szaggat
3Dmark persze jólmér.. -
pisty
csendes tag
Hello
Nekem is van ilyen problémám de nekem nem csak játék közben
van olyan megy a zene és beakad pár másodpercre vagy netezek
zavaró már mi lehet az oka? -
mattheus
őstag
Vki? :F
-
mattheus
őstag
Mi lehet akkor a hiba ? IDE vezérlő progi ? Esetleg a HDD ? Az újjabb Nforce drivereknél jobb az ide kezelés ? Mi lehet a különbség az Nvidia ill. az MSI honlapján levő Nforce driver között ? Mind2 a legfrissebb, de az Nvidia több mint 10 Mb, míg az MSI csak 7 MB. Melyiket tegyem fel ?
-
Cane
őstag
ha dolgozik a vinyó és világít a led-je is akkor kevés a memória. ilyenkor valóban akad egy pillanatra a kép.
-
mattheus
őstag
Én abszolút nem tuningoltam semmit!
Ez a jelenség ugyanúgy megvolt Palomino magos 1800+XP procinál is, teljesen más RAM-okkal és videokártyával is. Gef 2 Ti. Halvány lila gőzöm nincsen, hogy miért ? Azt hiszem azért ez a konfig már elég jó ahhoz, hogy elbírja a Game-t 800x600 32Bit ben, de lehet, hogy tévedek ? -
_Volkovy_
nagyúr
Nálam rendszer memória túlhúzásnál jön elő ilyen akadás.
Már Windows alatt is,az egérmutató akadozik,de pl. játékoknál 30fps-5fps-30-5-30-5 így ugrál. -
mattheus
őstag
Én is hasonló problémákkal küszködöm.....:O
Példának okáért Collin2 és Collin4-nél is a játék közben 1-2 másodperc akadás, aztán minden OK. Egy szakasz alatt általában 2x. Nem tudom mi lehet a hiba oka? Tán tényleg Nforce IDE miatt ? Ha igen, akkor mit tehetek ,hogy IDE kezelés jobb legyen és már felraktam egy régi Nforce drivert ?
A gépem : MSI K7N2 delta-L (nforce2), ATi Sapphire Fireblade 9600XT, Barton 2500+, Dual 2x256 MB RAM 333Mhz-en, 7200RPM Maxtor HDD? Van vkinek ötlete, mert engem nagyon zavar ! :F
Köszi -
wings
csendes tag
-
balkó
aktív tag
Nekem is NFSU alatt jelentkezik a dolog.
-
balkó
aktív tag
Azért Up. GPU, vagy VGA mem? (tán mindkettő, vagy egyik sem)
-
balkó
aktív tag
Meg most már úgyis mindegy, hiszen eltűnt. :(((
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
OFF
Azért Nálad is késő van már. Az a bal oldal igazság szerint a jobb, de mind1.
Basszus! Megint el fog túnni! :O Ide se írok többet :(((
ON -
F-ECT$
titán
OFF
Csak nálam van az, hogy ha olyan topikhoz szólok, aminek hosszú a címe, vagy van benne ''...'', akkor eltűnnek bal oldalról azok a topikcímek, ahová a legutóbbi 10 alkalommal írtam?
ON -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Nálam már volt, hogy a proci, meg volt, hogy a ram miatt. Szóval egyszerre csak 1 valamit húzz, és akkor rájössz a megoldásra.
-
balkó
aktív tag
Tehát néhány másodpercre megáll a játék, majd megy tovább. A proci, vagy a videókártya túlhúzása lehet az oka? :)
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest