Új hozzászólás Aktív témák
-
trium
csendes tag
Üdv midenkinek!
Akadt némi gondom. Évek óta Pandát használok, még anno a Platinummal kezdtem, IS2005, jelenleg IS 2006. Eddig nagyon meg voltam vele elégedve egészen mostanáig, én nem tudom mit csinálnak pandáéknál de az IS 2006 10.01.02. óta nem tudom frissíteni a programot (a vírusadatbázis frissítés megy). Amikor felteszek egy újjabb verziót jelegleg a lefrissebb 10.03.00 HU, nincs net, hálózat van, a routert néha elérem néha nem, (viszont pingelni lehet, de csak a routert webcímet már nem) de a web -et soha nem érem el, sőt ha nem csinálok telepítés előtt egy rendszervisszaállítási pontot akkor hiába törlöm az új verziót és rakom vissza a régit ugyanúgy nincs net. Ugyanez a helyzet a IS 2007 -el is. Én már mindent kipróbáltam, és semmi, a tűzfal is jól van konfigolva, több ismerősömnél is ugyanez a helyzet , meginterjuholtam pandáékat is de semmi érdemleges választ nem kaptam (azt mondták küldözgessek emailt ide meg oda, meg hogy hívjam fel az emelt díjas számukat). Ha esetleg valakinek lenne valami használható ötlete azt szívesen venném mert már nagyon elegem van, ha ez így megy tovább akkor kénytelen leszek valamilyen más vírusvédelmi rendszer után nézni, pedig alapjában véve nagyon jó kis cucc lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest