Hirdetés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Es akkor vhs>dvd-re mi a franval makolok:- )))
Nahar gondolkodom egy pana DMR-EH80V-n, mert a videomra itthon is fejik a fogukat, mert az nv-sd25-nek most doglott meg a tunerja:- ((( /12 ev utan:- )))/ de a kisse zsufoltabb belso elriaszt /dvd-ram alalt van a virnyo samsung v. seagate es a ramis olege tud mar magaban melegedni hatha meg megtamogatom a hdd-vel ezert inkabb marad a eh60 szeritnem:- ))) akkor emg a e60 szabadul fel, de az megint erdekli oket:- )))/
udv
neduddki -
LOTR
addikt
sztem azt neduddkinak kellett volna küldened
nekem nincs svhs videóm
neduddki meg már dvd-re tért át, lehet megválna vcr-jétől
neduddki, ha ráérsz légyszi nézz bele ebbe a topicba, köszi
Bővebben: link
talán tudsz segíteni
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
ok a fordítóm advanced v2.0 lett
-de a padlón hasalok a röhögéstől, hogy ebből hogy lett az ami
visszatérve svhshez én nem használom 2 okból:
a videóm pana nvfj 732 -nem tudja kihasználni -persze miután megvettem egy kis idővel már nagyon kicsit többért vehettem volna olyat is amivel ki tudom használni(mint mondtam ep-t használok, ami nálad szentségtörés, úgyhogy meghúzódok a sarokban)
a sima kazi is elég drága, hát még a svhs -a cd/dvd pár forintjához képest
viszont a videómon még mindig fent van az a kis fólia amit azért raknak rá, hogy ne karcolódjon a dobozába, tehát nagyon vigyáztam rá-ezt csak úgy érdekességképpen
váááá rájöttem, hogy mit akart jelenteni az a mondat, mivel beugrott, ha jól emlékszek Te is tanulsz/tanítasz/ vagy vmit csinálsz bme-n
mondom én v2.0
egy jó videózásban/dvd mindig benne vagyok, csak egy a baj, hogy a bme info 2. évfolyam nem kompatibilis az elképzeléseimmel -
neduddki
nagyúr
HI!
Tok 1szeru: ''HA fenn leldzel naffaluban'', akkor a szobanforgo 120-as mellet is fojjtathatnak eszmeletlencserenket:- )))
Az a gassag az lp-t meg elviselem, de nalam a ep mar kiveri abisztositekot:- )))
Esetleg hozhatnak kazettet is amire te hasznalod az svhs-et hogy menezzem, ill. kirobajuk nalm is:- )))
udv
neduddki -
LOTR
addikt
igazából már advanced neduddki compiler van a fejemben, de még mindig van új a nap alatt (vagyis irományaid néha megizzasztanak, most pl: Ha fel lledzel naffaluban
ezen fatal error és blue screen of death, meg mittom én, de kész a mondatszerkesztésed
)
visszatérve a témához: nekem már nincs minőségmániám ilyen téren, mert vmit vmiért, vagyis mivel hétköznap nem vagyok otthon, ezért ha felveszek vmit azt ep-be csinálom, így 3x több minden ráfér mint sp-be(nem kell cserélgetni -nem is tudnám), és lejátszás közben messziről szinte észre sem vehető
ui: légyszi írd már le, kicsit begginner szinten is, hogy mi akart az a néhány karakter jelenteni az előbb említett mondat elején
köszi -
neduddki
nagyúr
HI!
N ajol el vagyubk:- )))
Az a gassag mint ismert en kifejezetten minoasegmanias vagyok:- )))
Es mongyuk kulomboozkeppen mas a vhs es dvd felvevo minosege, de ug tunik hogy a vhs vmiertr jobban zavar /ez az sp 2h-ra vonatkozk, a lp 4h mar nagyon kockas:- ((((
Ha fel lledzel naffaluban, mint latom jo celpont, akkor oszeigoerhatank egyszer es szemejjesn videok mellet is megvitathatnak a minosegi dogokat:- )))
udv
neduddki -
LOTR
addikt
bocsi nem néztem egy ideje ezt a topicot
Szoval Aszondot Te nem lacc kulolmseget vhs kazettara svhs felvetelenel???
nem, nem így értettem, hanem azt mondtam, hogy sztem nincs értelme, mivel minél többet használod annál jobban kopik (vagy nem tom, hogy mi a legmegfelelQbb kifejezés)
lehet, hogy nem így írtam, de ezt próbáltam
mod: most nézem, hogy nem igazán ezt írtam -de ezt gondoltam- nem hiszem, hogy meg tudnám e megmondani, hogy dvd vagy vhs minQséget látok éppen, mert jó videóm van
és állított képnél is olyan mintha dvd lenne
ja, én nem dolgozok vele, csak felveszem a filmeket és megnézem ha van idQm
és ha tud vki segíteni, hogy megint miért van az, hogy a hosszú ö = Q, és a hosszú ü =q, akkor mondja el a visszaállító bill kombókat, mert megint elnyomtam és nem tudom, hogy melyiket kell megnyomni, hogy ne csinálaj köszi
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
offoljatok csak.
up -
neduddki
nagyúr
HI!
Elneszest termeszetesen kazettara gondoltam a svhs-nel...
Szoval Aszondot Te nem lacc kulolmseget vhs kazettara svhs felvetelenel??? En sajna csak romlast... mijjen kazettaval dogozol???
xp egyellore meg foloaleges hacsak nem dvd masolsz kozvetlen vagy nehany digitalis adas gyucvoget be, habar muhodrol az mar oleg oke...
amugy van avay 30 -RAM lemezen jol el vagyok veluk:- )))
udv
neduddki
mod: en oleg sokat hasnzaltam s-vhs-t es szerintem igen is n van kulomseg a ketto kozott meghozza sok... a 120-ason meg nem probaltam ugyanis s-vhs kazettaim mar elproladtam az ido hommajabn es inkabb nem rakom ebbe bele:- )))
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
nem akar jönni a yamada 8400x em............
-
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
kössz az uppokat, up.
-
LOTR
addikt
az svhs nek sztem nem sok értelme van (nem lesz jobb a kép svhs be- vagyis inkább nem lehet látni rajta)
svhs cd lemezre gondoltál(ilyenről én még nem hallottam, bár lehet, hogy van), vagy kazettára ?
(kazettáról, meg elmondtam a véleményem, annak van értélme amikor a videó tud vhs kazettára svhs minőségben felvenni- persze ennek se sok sztemegy idő után úgyis rossz lesz a minősége-, amúgy meg én mindig ep-t használok, így 12 óra felfér egy kazira, és miután megnéztem úgyis letörlöm)
dvd-n ha nagyon jó minsőség kell használj xd-t csak vegyél előtte sok pénzért(asszem 1-2k) dupla rétegű lemezt
majd szólja ha lesz eladó 85-öd akkor asszem van egy potenciális vevőjelölt -
neduddki
nagyúr
HI!
HAt szegeny nincs is kihasznalva:- )))
Egyszeru a hejzet igy jottek ki az oraim hogy erre volt lehetoseg:- )))
Amugy meg mikor en vettem nem nem volt 85/95 hanem volt a 100-as majd fel milkaert:- (((
Amugy probalkozott mar vki a kvazi svhs-vel???
En vettem 3 kulombooz extra high grade elmeszt /elsonek tdk ehg meg aregi tapasztalatok alapjan/ de nekem szarabb a kvazi svhs mint a sima vhs...
Amugy nekem most epp a eh60-ra megy a tendalas:- ))) /ugy laccik maradok a 60-soknal/
udv
neduddki
mod: off
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
dvd író mellet minek az ilyen tudású videó?
vettél volna vmi 6 fejes pana videót 20k-ért, mert lehet, aztán azzal tökéletesen át lehet másolni a régi kazikat
aztán a megtakarított pénzből meg egy DMR-E85 -öt
nekem most egy ilyen kell - kéne - szeretnék- meg minden
legyen up -
BaliTHC
tag
Megvan még a videómagnó?
-
g@bo
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEkem a nv-sd25-as idokben a nv-hd 650-esre fajt a fogam, majd tavajj ev eleelj lehtosegem votl egyre es elginkabb a nv-hs880-ra fajt a fogam, d az amr kifutott, na jo akkor nv-gj732 az sincs mar raktaron, es akkor amratt a nv-sv120...
hat nm egy agyon hasznalt joszag /marcsak a dmr-e60 miatt sem:- )))/ de a mult hetten felvett vagy 6.5 orat... amugy tobbnyire vhs>dvd feladatokat lat el:- )))
udv
neduddki -
LOTR
addikt
nekem ez van csak 732-be
10k ért ajándék
mikor vettem az enyémet először 632-t vettem, csak becseréltettem 732 re(aztán majdnem 832 -ett belőle, csak utálom, ha sovány a pénztárcám)
persze 60k volt újonnan a 632, erre 10k ért eladod
na jóvan megyek aludni -
BaliTHC
tag
10k-ért viszem holnap, ha Bp-i vagy
-
g@bo
nagyúr
10k, olcsó.
-
g@bo
nagyúr
10k
-
g@bo
nagyúr
10k.
-
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
12k
-
g@bo
nagyúr
tökkéletesen működik, dobozában, nem garis. kb 1 éves.
made in slovakia.
ezüst szín.
árat mondjatok, meglássuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest