Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Házimozi haladó szinten
- Monitorkalibráló eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Erre nincs garancia, függ a HDD-től, a háztól, na meg táptól is, amiről megy a router. A routert nem nyírod ki, legfeljebb ha kevés az áram, akkor le fog szakadozni a HDD. Én korábban használtam rajta 2,5"-os HDD-t külön táp nélkül, de pár éve már 3,5"-os lemezem van egy Sharkoon Swift Case PRO házban.
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Akkor sajnos passzolom! Még esetleg valami Linux alapú particionálót próbálnék meg, pl. GParted Live, de lehet akkor azzal se jutsz előrébb.
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Szia!
Én pont ezért sosem javaslom pendrive használatát, mert elég könnyen összeomlik rajta a filerendszer. Vagy HDD, vagy ha sok pénz van akkor NVMe SSD. A SATA SSD azért nem okés, mert a TRIM megoldása macerás, ezzel szemben az NVMe ezt hardverből tudja.
Routeren a az fdisk-el tudod particionálni, alapesetben az fdisk /dev/sda paranccsal indul. Gépen pedig javaslom próbáld meg valami particionáló programmal, és ne a Windows saját lemezkezelőjével. Pl. MiniTool Partiton Wizard, vagy valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest