Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
z123456789
üzenetére
Network service filternél a port range-t, ha üresen hagyod, akkor gondolom minden Porto jelenti (ami egyébként 1-65535). Protokollt szintén nem tudom mire engedi állítani, de both (tcp+udp) lenne a legjobb. Ha mindenképp választani kell, akkor felvehető 2 szabály is, egyik tcp, másik udp. A küldött logjaid alapján egyébként udp forgalom megy.
A LAN címet nem tudom, hogy üresen hagyhatod-e, mert ugye a teljes lan-nak tiltani kellene, mivel épp az a baj, hogy nem tudod, honnan indul a forgalom.
A logokban egyébként a cél IP tartományt érdemes nézni, vagy a saját iptables parancsba beillesztett log prefixet.
Azt, hogy az iptables parancs működik-e úgy tudod ellenőrizni, hogy egy gépről pl. ping-eled a kérdéses tartományt. Vagy böngészőben megnyitod az adott IP-t. De lehet, hogy hamarabb megfogja a jól beállított service filter, vagy ahogy korábban írtam, -A helyett -I kell a parancsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest