Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Tegnap beállítottam az Asus rt n10 c1 routert az általam készített padavan fw-rel vezetéknélküli kliensnek, de nem vagyok benne biztos hogy mindent jól csináltam, így inkább leírom lépésről lépésre.
1. Első körben reseteltem a routert, az egyik lan ponrtját kábellel csatlakoztattam az otthoni gépbe, böngészőben 192.168.1.1, majd a LAN fülön adtam neki ip címet egy másik tartományban, 192.168.2.1 mondjuk.
2. Ezután az Administration fül alatt átkapcsoltam AP módba.
3. A Wireless bridge fülön kiválasztottam az AP Client (AP disabled) opciót, majd csatlakoztam az otthoni wifi hálózatra.
4. Végül szintén a LAN fülön kézzel megadtam az alapértelmezett átjárónak és a DNS szervernek a fő router ip címét, 192.168.1.1Így most van internet a kliensre vezetékkel kötött eszközökön de akad pár furcsaság.
A kliens router ip címét nem látom a fő router (ez egy TP-Link szintén padavannal) dhcp listájában, nem tudok belépni az admin felületére (192.168.2.1 sem működik).
A másik, hogy minden, a kliens routerre csatlakoztatott eszköznek a fő router admin felületén azonos a mac címe (mégpedig az Asusé).
A kérdésem, hogy ez jól van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest