Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával szeretném a segítségeteket kérni.
AC57U v01 router RT-AC1200GU_3.4.3.9L-100.trx CFW-vel(összefoglaló első letöltési linken ez volt a legfrissebb. ha van újabb, azzal kezdhetek, h azt felrakom, nem gond)
Szóval csatlakoztattam az eszközre egy SSD-t, FTP-n el is érem. Létrehoztam rajta egy transmission mappát, el is indult a kliens. betallóztam egy file-t, elindítottam a letöltést. Ezt követően a transmission nem volt elérhető. FTP-vel csatlakozni továbbra is tudok, és látható a transmission mappán belül a létrehozott mappa is amit a letöltéshez generált, abban 1 0b-os file-al.
Próbáltam resetelni az eszközt, a meghajtót újra csatlakoztatni, stb, de a szitu továbbra is ugyan ez....
Valakinek valami ötlet, tipp, h mi lehet a gond?Természetesen ha van frisebb CFW, azzal kezdenék, hátha segít...Most látom, h 2 hsz-el van fentebb linkelve, szóval akkor azzal indulok, bocsi, h nem voltam elég figyelmes az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Yettel topik
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest